Μήνυμα Διευθυντή

Αγαπητέ Υποψήφιε,

Το επιχειρησιακό περιβάλλον γίνεται όλο και περισσότερο δυναμικό, παγκόσμιο, πολύπλοκο και ανταγωνιστικό. Οι αλλαγές και κυρίως αυτές που αφορούν στη γνώση και στην τεχνογνωσία γνωρίζουν εκρηκτικούς ρυθμούς. Έχουμε πλέον εισέλθει στην Οικονομία της γνώσης και της αλλαγής. Στις νέες αυτές προκλήσεις οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί απαντούν με σύγχρονες φιλοσοφίες, μεθόδους και ικανότητες ηγεσίας και διοίκησης.

Σε αυτό το περιβάλλον τα επιτυχημένα στελέχη δεν αρκεί να είναι μόνο σύγχρονοι μάνατζερ. Κυρίως χρειάζεται να είναι ηγέτες.

Το Executive MBA δεν είναι απλά ένα part time MBA, αλλά το μοναδικό Executive MBA.

Αν στόχος της επαγγελματικής σου καριέρας είναι η επιτυχία και η διάκριση, τότε αξίζει να επενδύσεις στο Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε για να αναπτύσσει τους αυριανούς ηγέτες των επιχειρήσεων και οργανισμών. Εκτός από τις σύγχρονες γνώσεις, μεθόδους, τεχνικές και εργαλεία Διοίκησης Επιχειρήσεων, το πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο στην ανάπτυξη της κουλτούρας και των ικανοτήτων που απαιτεί ο ηγετικός ρόλος των στελεχών. Η ισορροπία μεταξύ του θεωρητικού υπόβαθρου και του επαγγελματικού προσανατολισμού, η ακαδημαϊκή αυστηρότητα, και η ποιότητα της εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι σύγχρονες μέθοδοι εκπαίδευσης και κυρίως το επιστημονικό επίπεδο, η εκπαιδευτική και η επαγγελματική εμπειρία των καθηγητών, κάνουν το Πρόγραμμα μοναδικό στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και εξασφαλίζουν την ουσιαστική ανάπτυξή σου.

Αν φιλοδοξία σου είναι να φτάσεις στην κορυφή, Θα είναι χαρά και τιμή μας να είσαι ένας από τους πτυχιούχους του Προγράμματος μας.

Δημήτρης Μπουραντάς
Διευθυντής του Προγράμματος
dbour@aueb.gr
www.bourantas.gr