Μια ακόμα Διεθνής Διάκριση των φοιτητών του Executive MBA

popupheader2

Μια ακόμα Διεθνής Διάκριση των φοιτητών του Executive MBA

Ως αναπόσπαστο τμήμα του μαθήματος της Στρατηγικής με διδάσκοντα τον καθηγητή Βασίλη Παπαδάκη, οι φοιτητές του Executive MBA έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους συμμετέχοντας στο Business Strategy Game, το πιο δημοφιλές διεθνώς παιχνίδι στρατηγικής.

Στα πλαίσια του Strategy Game οι φοιτητές του Executive MBA χωρίζονται σε ομάδες, κάθε μια από τις οποίες αναλαμβάνει τη διοίκηση μιας προσομοιωμένης επιχείρησης. Οι ομάδες ανταγωνίζονται για μια σειρά ετών ώστε να προκύψει ο τελικός νικητής. Το Δεκέμβριο του 2015 η νικήτρια ομάδα αποτελείτο από τους Χαϊγκουή Κουντακτζιάν, Δημήτρη Γαβαλά, Λουκά Ζησιμόπουλο, Διονύσιο Σπυράτο και Μ. Νικολαΐδη.

Οι νικητές (με την προσθήκη του συμφοιτητή τους Στράτου Ζησιμόπουλου ο οποίος αντικατέστησε την Μ. Νικολαΐδη, συμμετείχαν τον Μάιο του 2016 ως εταιρεία ‘Jedi’ στον διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο προσκαλούνται μόνο οι πρώτες ομάδες από όλον τον κόσμο. Κατάφεραν για μια ακόμα φορά να διακριθούν κερδίζοντας την πρώτη θέση μεταξύ δέκα ανταγωνιστών προερχόμενων από διάφορα διεθνή ιδρύματα.
Είναι η δεύτερη φορά σε δύο χρόνια που η νικητήρια ομάδα του Executive MBA κερδίζει και το συγκεκριμένο διεθνή διαγωνισμό.
Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές!

1