Logo

17ο Global MBA Trophy 2023

H ομάδα ιστιοπλοΐας του συλλόγου των αποφοίτων και φοιτητών του Executive MBA, AUEB MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συναγωνίστηκε με τα κορυφαία MBA Alumni Business Schools του κόσμου στο 17ο Global MBA Trophy 2023!

Το Global MBA Trophy αποτελεί ένα διεθνή θεσμό που διοργανώνεται από το London Business School και περιλαμβάνει ιστιοπλοϊκούς αγώνες σε διάφορα μέρη του κόσμου στους οποίους λαμβάνουν μέρος απόφοιτοι και φοιτητές των καλύτερων διεθνών σχολών διοίκησης επιχειρήσεων.

Η φετινή διοργάνωση έλαβε χώρα από τις 18 μέχρι και τις 22 Απριλίου με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος. Συμμετείχαν 24 πληρώματα από κορυφαία Business Schools από όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών το London Business School, το INSEAD, το Cambridge, το Imperial, το HEC Paris, το MIT, το Tuck, το WHU Otto Beisheim School, το Oxford, το SDA Bocconi, το, το Wharton, IE Madrid και άλλα.

Αυτή τη χρονιά, η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στο θεσμό από 2 πληρώματα, 16 συμμετέχοντες, απόφοιτους και φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ, κατακτώντας την 4η και 5η θέση (με πρώτο HEC Paris, δεύτερο το Wharton School of the University of Pennsylvania και τρίτο το Tuck School of Business at Dartmouth).

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που οι απόφοιτοί και οι φοιτητές συμμετείχαν και φέτος στο θεσμό καθώς αποτελεί μια ευκαιρία για να υλοποιήσουν οι συμμετέχοντες αποτελεσματικά τις επιθυμητές δεξιότητες ενός απόφοιτου ΜΒΑ όπως ηγεσίας και ομαδικότητας, στρατηγικής σκέψης, ταχύτατης και αποτελεσματικής λήψης αποφάσεων, αποτελεσματικής επικοινωνίας καθώς και διαχείρισης κρίσεων.

Designed by Xenia Mamakou