Logo

Συστήματα Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων 2020-2021 – Μάθημα επιλογής 3ης περιόδου

Στα πλαίσια του μαθήματος επιλογής «Συστήματα Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων» που διδάσκει ο Καθηγητής Μάνατζμεντ κος Δημήτρης Μπουραντάς, οι φοιτητές του Executive MBA διδάχθηκαν τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σχετικά με τη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, τα συστήματα προσλήψεων, αξιολόγησης και απόδοσης, αμοιβών και κινήτρων και τον προγραμματισμό καριέρας μέσα από την ανάπτυξη του προσωπικού.

Σημαντικό τμήμα του μαθήματος υπήρξαν και οι προσκεκλημένοι ομιλητές, επαγγελματίες από μεγάλες πολυεθνικές και μη εταιρίες με εξειδίκευση και εμπειρία στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Η κα Πέγκυ Βελλιώτου Γενική Διευθύντρια & Partner στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG στην Ελλάδα, η οποία μίλησε για τις «Τεχνικές Συνέντευξης Επιλογής Κατάλληλων Στελεχών βάσει δεξιοτήτων».

Ο κος Μιχάλης Ζέλερ South Eastern Europe Head - Talent & Rewards LoB at Willis Towers Watson, ο οποίος μίλησε για τη «Διοίκηση της απόδοσης & ανταμοιβών» (strategic rewards management).

Ο κος Γιώργος Βιρβίλης Διευθυντής ανθρώπου δυναμικού του Ομίλου TITAN Α.Ε., ο οποίος ανέλυσε το πως λειτουργεί ένα τμήμα HR σε μία μεγάλη εταιρία, τα συστήματα/ εργαλεία που χρησιμοποιούνται, και τον τρόπο επικοινωνίας με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρίας.

Designed by Xenia Mamakou