Logo

Τελετή Ορκωμοσίας των Αποφοίτων της 22ης Σειράς 2019-2021

Την Παρασκευή 6 Μαΐου και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Κεντρικού κτιρίου του ΟΠΑ η Ορκωμοσία των Αποφοίτων της 22ης Σειράς 2019-21 του Executive MBA.

Χαιρετισμό προς τους πτυχιούχους απηύθυνε ο Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Υποδομών, Καθηγητής Κωνσταντίνος Δράκος και η Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Αναπ. Καθηγήτρια Αγγελική Πουλυμενάκου ενώ ακολούθησε ο χαιρετισμός και οι ευχές του Διευθυντή του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA), Καθηγητή Βασίλειου Παπαδάκη.

Η φετινή ορκωμοσία ήταν ξεχωριστή καθώς ήταν η πρώτη τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε μετά την έναρξη της πανδημίας. Πριν από τα βραβεία «Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης» και την απονομή των πτυχίων πραγματοποιήθηκε ομιλία του κ. Τάκη Σαράντη, Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρίας «Ελληνικά Γαλακτοκομεία».

Μετά την τελετή ακολούθησε κέρασμα μπροστά από την Αίθουσα Τελετών του Κεντρικού κτιρίου του ΟΠΑ με πρόσωπα συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος των αποφοίτων.»

 

 Video αφιέρωμα στην 22η σειρά φοιτητών

 

Media, Alpha TV – Τελετή ορκωμοσίας 22ης σειράς 2019-2021 

Designed by Xenia Mamakou