Logo

Εκπαιδευτική εκδρομή στις Σπέτσες Ιούλιος 2022

Η 24η σειρά φοιτητών 2021-2023 του Executive MBA βρέθηκε στις Σπέτσες όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο βιωματικών ασκήσεων!

Ένα μοναδικό πρόγραμμα με σκοπό:

Το σεμινάριο αυτό διοργανώνεται με επιτυχία από το 1999 και φέτος μόλις - μετά από 2 δύσκολα χρόνια για όλους - πραγματοποιήθηκε και πάλι στις 08-10/07/2022, μόλις μια εβδομάδα πριν τη λήξη του του πρώτου ακαδημαϊκού έτους σπουδών!
Το πρωϊνό του Σαββάτου 09/07 ξεκίνησε με βιωματικές ασκήσεις που έλαβαν χώρα στην Κοργιαλένειο Σχολή και το απόγευμα αφιερώθηκε σε μία εξαιρετική ομιλία με τίτλο «Συναισθηματική νοημοσύνη» από κα Δήμητρα Ιορδάνογλου Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Οι φοιτητές μετά τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν και να συζητήσουν μαζί με το Διευθυντή του προγράμματος και τους Καθηγητές τους σχετικά με τη χρονιά που πέρασε καθώς και τις προσδοκίες τους για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Όπως κάθε χρόνο το ενδιαφέρον όλων κέρδισε ο «κύκλος κρουστών» που πραγματοποιεί ο κος Κώστας Σημάτος Σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Μια εξαιρετική ομαδική βιωματική δραστηριότητα κατά την οποία οι φοιτητές του Executive MBA κατάφεραν να λειτουργήσουν σαν μια ορχήστρα, παρά το γεγονός ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν γνωρίζουν να παίζουν μουσικά όργανα.

 

Designed by Xenia Mamakou