Logo

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά 2022-23! Καλωσόρισμα της 25ης σειράς φοιτητών του Executive MBA.

Την Παρασκευή 09 Σεπτέμβριου 2022 το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καλωσόρισε τη νέα σειρά φοιτητών του προγράμματος στο νέο κτίριο του ΟΠΑ.

Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό από τον Διευθυντή του Προγράμματος καθηγητή κ. Παπαδάκη ακολούθησε μια σειρά βιωματικών ασκήσεων υπό την καθοδήγηση των Καθηγητριών του ΟΠΑ κ.κ. Νικάνδρου και Καραντινού. Οι φοιτητές χωρίστηκαν σε ομάδες και μοιράστηκαν μαζί μας τις προσδοκίες τους από το πρόγραμμα και το ΟΠΑ καθώς και τους στόχους τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Ακόμα μία χρονιά και μετά από μία επιτυχημένη περίοδο αιτήσεων και αξιολόγησης υποψηφίων, είμαστε υπερήφανοι και για τη νέα σειρά του προγράμματος.»

Μερικά ενδεικτικά στατιστικά που κάνουν τους φοιτητές του προγράμματος να ξεχωρίζουν ανάμεσα από κάθε άλλο μεταπτυχιακό πρόγραμμα απευθυνόμενο σε στελέχη στην Ελλάδα:

Ευχαριστούμε τους νέους φοιτητές μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόγραμμα και το ΟΠΑ. Πιστεύουμε πως θα ανταποκριθούμε σ’ αυτήν και θα τους προσφέρουμε μια εποικοδομητική διετία σπουδών, η οποία θα συμβάλλει στην καριέρα τους και τη ζωή τους.

Designed by Xenia Mamakou