Logo

Το ΟΠΑ, η Τράπεζα Ελλάδος και ο ΙΟΒΕ Φιλοξένησαν τους φοιτητές και τους Καθηγητές του Executive MBA του Πανεπιστημίου William and Mary των ΗΠΑ.

Ένα από τα πιο ιστορικά Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, το William and Mary για μια ακόμα φορά φιλοξενείται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατά την επίσκεψή τους οι συνοδοί των φοιτητών του W&M Καθηγητής κος Rajiv Kohli, και Dr Carlane Pittman, οι φοιτητές του Executive MBA του W&M, μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ, φιλοξενήθηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδος. Εκεί, παρακολούθησαν παρουσιάσεις για την ελληνική οικονομία, επικεντρώνοντας στην ελληνική κρίση, την κρίση της πανδημίας και την τρέχουσα ενεργειακή κρίση, από την Δρ. Μαριάνθη Αναστασάτου, Οικονομολόγο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Τη σκυτάλη πήρε ο Καθηγητής του ΟΠΑ Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, ο οποίος εστίασε στο περιβάλλον των επιχειρήσεων, τους κλάδους που συνεισφέρουν στην ελληνική οικονομία και συζήτησε προτάσεις στρατηγικής για επένδυση/ενίσχυση συγκεκριμένων τομέων της ελληνικής οικονομίας οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν σημαντική ώθηση στην αναπτυξιακή δυναμική.

Το ΟΠΑ ευχαριστεί θερμά την Τράπεζα Ελλάδος και τον ΙΟΒΕ για τη φιλοξενία και τις εξαιρετικές παρουσιάσεις για το πρόσφατο παρελθόν, το παρόν, αλλά και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Designed by Xenia Mamakou