Logo

Τελετή Ορκωμοσίας των Αποφοίτων της 20ης Σειράς 2017-2019

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Κεντρικού κτιρίου του ΟΠΑ η Ορκωμοσία των Αποφοίτων της 20ης Σειράς 2017-2019 του Executive MBA.

Τον χαιρετισμό προς τους πτυχιούχους απεύθυνε ο Αναπληρωτής Πρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού Καθηγητής κ. Δημήτρης Μπουραντώνης και ακολούθησε ο χαιρετισμός και οι ευχές του Διευθυντή του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA), Καθηγητής κ. Βασίλειος Παπαδάκης.

Η φετινή ορκωμοσία ήταν ξεχωριστή καθώς τις βραβεύσεις των καθηγητών «Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης» της σειράς ακολούθησαν και οι βραβεύσεις των καθηγητών για τη «Σημαντική τους Προσφορά» στο πρόγραμμα από το ξεκίνημα του Προγράμματος μέχρι και σήμερα.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε μία ξεχωριστή ομιλία αφιέρωμα προς τους πτυχιούχους του Προγράμματος, από τον κο Εμμανουήλ Δραϊνάκη, Διευθύνοντα σύμβουλο της τηλεόρασης του Alpha και απόφοιτο της 1η σειράς του Executive MBA, 1998-2000!

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο φουαγιέ της πτέρυγας Αντωνιάδου με πρόσωπα συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος των αποφοίτων.

 

Designed by Xenia Mamakou