Logo

Εκδήλωση για τις οικογενειακές επιχειρήσεις

Γιατί μόνο μια στις δέκα οικογενειακές επιχειρήσεις φτάνουν στην τρίτη Γενιά διαδοχής; Σε ομιλία που διοργανώθηκε από το Executive MBA του ΟΠΑ με κεντρικούς ομιλητές τον καθηγητή του UCLAN και Fellow στο Cambridge University κο Παννίκο Πουτζιουρή και τον κο Νικόλα Λουμίδη (μέλος 3ης γενιάς της οικογενειακής επιχείρησης), συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις αλλά και οι οικογένειες που είναι συνδεδεμένες με αυτές.

Συζητήθηκαν οι παράγοντες που επηρεάζουν την επιβίωση και ανάπτυξη των οικογενειακών επιχειρήσεων και δόθηκαν συμβουλές αναφορικά με το πώς μπορούν να δημιουργήσουν δομές διακυβέρνησης και στρατηγικές που να υποστηρίζουν την ομαλή διαδοχή των γενεών και την τελική τους επιβίωση.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν κυρίως απόφοιτοι του Executive MBA που είναι ιδιοκτήτες οικογενειακών επιχειρήσεων καθώς και μέλη της οικογένειας Λουμίδη.

Συντονιστές της παρουσίασης ήταν ο Διευθυντής του Executive MBA Καθηγητής κ. Παπαδάκης και η Επ. Καθηγήτρια κα Καραντινού.

Παρουσίαση κου Παννίκου Πουτζιουρή

Παρουσίαση κου Νικόλα Λουμίδη

 

cid ae37152c-1e0b-424b-b3d1-c747e823dbdd

Designed by Xenia Mamakou