Χαιρετισμός Διευθυντή

Χαιρετισμός Διευθυντή

Βαλίσλης Παπαδάκης

Αγαπητέ/ή Υποψήφιε/ια,

Το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ιδρύθηκε το 1998 και έχει ήδη συμπληρώσει 2,5 δεκαετίες συμβολής στην εκπαίδευση διοικητικών στελεχών. Πρόκειται για το πρώτο ΜΒΑ για διοικητικά στελέχη που ιδρύθηκε στη χώρα μας με πρωταρχικό του στόχο να αναπτύσσει τους αυριανούς ηγέτες των επιχειρήσεων και οργανισμών μας.

Η διεθνής απήχηση του προγράμματος καταδεικνύεται από την Πιστοποίηση που έλαβε από το Association of Business Schools αλλά και από την ιδιαίτερα υψηλή διεθνή κατάταξη που έχει επιτύχει τόσο από το Eduniversal όσο και από το QS.

Δεν είμαστε ένα ακόμα Part-Time MBA, αλλά το πρώτο Executive MBA στη χώρα μας που αναπτύσσει τις ηγετικές και στρατηγικές δεξιότητες των φοιτητών του. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να αναπτύσσει όχι μόνο τις ‘σκληρές δεξιότητες’ (hard skills) των φοιτητών του, αλλά και τις ήπιες δεξιότητές τους, μέσω των πλέον προηγμένων διδακτικών μεθόδων.

Στο Executive MBA θα έχετε την ευκαιρία να διδαχθείτε από μια μοναδική ομάδα διδασκόντων με σημαντική εκπαιδευτική εμπειρία, με πληθώρα ερευνητικών εργασιών, με πλούσια επαγγελματική εμπειρία ως εκπαιδευτές και σύμβουλοι σε Ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ ενός ευρύτατου χαρτοφυλακίου ιδιαίτερα επίκαιρων μαθημάτων.

Αν στόχος της επαγγελματικής σας καριέρας είναι η επιτυχία και η διάκριση, τότε αξίζει να εμπιστευθείτε το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και να γίνετε μέλος μιας σχετικά ολιγομελούς ομάδας φοιτητών με αξιοσημείωτη εργασιακή εμπειρία, και σημαντικές προοπτικές καριέρας.

Αν φιλοδοξία σας είναι να φτάσετε στην κορυφή, Θα είναι χαρά και τιμή μας να είσαστε ένας/μια από τους πτυχιούχους του Προγράμματός μας.

Καθηγητής Βασίλης Παπαδάκης
Διευθυντής του Προγράμματος

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in