Χαιρετισμός Διευθυντή

Χαιρετισμός Διευθυντή

Βαλίσλης Παπαδάκης

Αγαπητέ Υποψήφιε,

Το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ιδρύθηκε το 1998 και έχει ήδη συμπληρώσει 2 δεκαετίες συμβολής στην εκπαίδευση διοικητικών στελεχών. Πρόκειται για το πρώτο ΜΒΑ για στελέχη που ιδρύθηκε στην πατρίδα μας και από τη σύλληψή του και την υλοποίησή του από τον Καθηγητή κ. Μπουραντά στη δεκαετία του 90, μέχρι και σήμερα παραμένει πρωταρχικός του στόχος να αναπτύσσει τους αυριανούς ηγέτες των επιχειρήσεων και οργανισμών μας.

Δεν φιλοδοξούμε να είμαστε ένα ακόμα part time MBA, αλλά το πρώτο Executive MBA στην Ελλάδα που αναπτύσσει τις ηγετικές και στρατηγικές δεξιότητες των φοιτητών του.

Η φιλοδοξία μας αυτή καθίσταται ακόμα πιο σημαντική σε ένα επιχειρησιακό περιβάλλον το οποίο γίνεται ολοένα και περισσότερο δυναμικό, παγκόσμιο, πολύπλοκο και ανταγωνιστικό. Στις νέες αυτές προκλήσεις οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί μας καλούνται να απαντήσουν αναπτύσσοντας σύγχρονες στρατηγικές, φιλοσοφίες, μεθόδους και ικανότητες.

Σε αυτό το περιβάλλον τα επιτυχημένα στελέχη δεν αρκεί να είναι μόνο σύγχρονοι μάνατζερ. Κυρίως χρειάζεται να είναι ηγέτες. Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε για να αναπτύσσει τους αυριανούς ηγέτες των επιχειρήσεων και οργανισμών. Εκτός από τις σύγχρονες γνώσεις, μεθόδους, τεχνικές και εργαλεία Διοίκησης, το Executive MBA είναι προσανατολισμένο στην ανάπτυξη της κουλτούρας και των ικανοτήτων που απαιτεί ο ηγετικός και στρατηγικός ρόλος των στελεχών.

Η ισορροπία μεταξύ του θεωρητικού υπόβαθρου και του επαγγελματικού προσανατολισμού, η ακαδημαϊκή αυστηρότητα και ποιότητα της εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι σύγχρονες μέθοδοι εκπαίδευσης και κυρίως το επιστημονικό επίπεδο, η εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία των καθηγητών μας, κάνουν το Πρόγραμμα μοναδικό στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης στο αντικείμενό του όπως καθίσταται εμφανές από την πιστοποίηση του από το AMBA (Association of MBAs).

Επίσης, είναι το μόνο Ελληνικό Executive MBA που περιλαμβάνεται μεταξύ των καλύτερων 30  της Ευρώπης σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό eduniversal (http://www.best-masters.com/ranking-master-executive-mba-in-western-europe.html)

Όλα τα πιο πάνω διασφαλίζουν την ουσιαστική ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων των φοιτητών μας.

Αν στόχος της επαγγελματικής σας καριέρας είναι η επιτυχία και η διάκριση, τότε αξίζει να επενδύσετε στο Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αν φιλοδοξία σας είναι να φτάσετε στην κορυφή, θα είναι χαρά και τιμή μας να είσαστε ένας/μια από τους πτυχιούχους του Προγράμματός μας.

Καθηγητής Βασίλης Παπαδάκης
Διευθυντής του Προγράμματος
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προσωπική Ιστοσελίδα: www2.ode.aueb.gr/papadakis

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in