Συλλόγου Αποφοίτων

Συλλόγου Αποφοίτων

Το Executive MBA του ΟΠΑ φιλοξένησε τον ηγέτη του ομίλου ΟΤΕ κο Μιχάλη Τσαμάζ

  • Εμφανίσεις: 432

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Σαρόγλειο Μέγαρο, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Executive MBA υποδέχθηκαν τον ηγέτη του μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού ομίλου της χώρας, κύριο  Μιχάλη Τσαμάζ.

Σε μια εμπνευσμένη ομιλία με τίτλο: ‘OTE’s Transformation Journey: From “Managing in Times of National Crisis” to Becoming a Digital Telco’, ο κος Michael Tsamaz περιέγραψε το πώς ο όμιλος όχι μόνο επεβίωσε της κρίσης αλλά και εξήλθε ενισχυμένος αναπτύσσοντας ένα νέο όραμα να μετεξελιχθεί σε ‘ψηφιακή τηλεπικοινωνιακή επιχείρηση’.

Εξήγησε μάλιστα ότι σήμερα ο όμιλος υλοποιεί ένα νέο όραμα για το 2030, το οποίο είναι να μετεξελιχθεί σε ‘Sustainable Digital Service Provider’.

Περισσότερα

17ο Global MBA Trophy 2023

  • Εμφανίσεις: 554

H ομάδα ιστιοπλοΐας του συλλόγου των αποφοίτων και φοιτητών του Executive MBA, AUEB MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συναγωνίστηκε με τα κορυφαία MBA Alumni Business Schools του κόσμου στο 17ο Global MBA Trophy 2023!

Το Global MBA Trophy αποτελεί ένα διεθνή θεσμό που διοργανώνεται από το London Business School και περιλαμβάνει ιστιοπλοϊκούς αγώνες σε διάφορα μέρη του κόσμου στους οποίους λαμβάνουν μέρος απόφοιτοι και φοιτητές των καλύτερων διεθνών σχολών διοίκησης επιχειρήσεων.

Η φετινή διοργάνωση έλαβε χώρα από τις 18 μέχρι και τις 22 Απριλίου με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος. Συμμετείχαν 24 πληρώματα από κορυφαία Business Schools από όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών το London Business School, το INSEAD, το Cambridge, το Imperial, το HEC Paris, το MIT, το Tuck, το WHU Otto Beisheim School, το Oxford, το SDA Bocconi, το, το Wharton, IE Madrid και άλλα.

Περισσότερα

Κοπή πίτας των αποφοίτων του executive MBA - 2023

  • Εμφανίσεις: 426

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου των αποφοίτων του Executive MBA για το 𝟐𝟎𝟐𝟑 στο IL Giardino Garden Café Restaurant, ένας υπέροχος χώρος εκδηλώσεων στο Γουδί μέσα στο πράσινο. Μετά από 2 χρόνια απόστασης και διαδικτυακών εκδηλώσεων περισσότεροι από 150 απόφοιτοι, φοιτητές καθώς και μία ομάδα Καθηγητών του προγράμματος μας τίμησαν με την παρουσία του κάνοντας την βραδιά πολύ ξεχωριστή!                              

Προσκεκλημένος ομιλητής της εκδήλωσης και απόφοιτος του προγράμματος ήταν ο κος Κώστας Ιωαννίδης, ιδρυτής της Business Coaching.

Ο οποίος ετοίμασε αποκλειστικά για το πρόγραμμα μία ενδιαφέρουσα ομιλία του με θέμα Creative Design Thinking και προσέφερε ένα μοναδικό δώρο για την τυχερή σειρά που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας: ένα βιωματικό σεμινάριο με τίτλο “Δεξιότητες Διαπροσωπικής Επικοινωνίας”.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Συλλόγου Αποφοίτων Executive MBA

  • Εμφανίσεις: 1620

Λεπτομέρειες

  • Ημερομηνία: -
  • Τοποθεσία: President Hotel

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Executive MBA σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη εορταστική του εκδήλωση, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 21:00, President Hotel.

Ημερίδα Ex MBA Alumni - 4η Βιομηχανική Επανάσταση στην Ελλάδα

  • Εμφανίσεις: 1506

Λεπτομέρειες

  • Ημερομηνία:
  • Τοποθεσία: President Hotel

Το Executive MBA (ΟΠΑ) και ο Σύλλογος αποφοίτων σας προσκαλούν στην Ημερίδα που διοργανώνουν με θέμα την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου (6.00 μμ) στο ξενοδοχείο President
 

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει μπει πλέον δυναμικά στις ζωές μας και θα φέρει πολλές και σημαντικές αλλαγές στο κοινωνικό και επαγγελματικό σκηνικό.  Ιατρικές διαγνώσεις από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αεροπλάνα χωρίς πιλότους, αυτόνομα αυτοκίνητα, συστήματα αναγνώρισης προσώπου σε αεροδρόμια, προσωπικοί βοηθοί, χρηματιστηριακές συναλλαγές μέσω αλγοριθμικών εντολών και πολλά άλλα είναι μερικά από τα παραδείγματα που θα επηρεάσουν πολύ τις ζωές μας.

Περισσότερα

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in