Νέα & Εκδηλώσεις

Νέα & Εκδηλώσεις

Σ. Γαϊτάνος & Β. Παπαδάκης: Η «μάχη» των τεχνολογικών κολοσσών στην ΑΙ: Ποιος είναι ο νικητής;

  • Εμφανίσεις: 15

Των Σπύρου Γαϊτάνου, αποφοίτου Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ΜΒΑ του ΟΠΑ και Βασίλη Παπαδάκη, Καθηγητή, Αντιπρύτανη του ΟΠΑ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) έχει εισέλθει στην καθημερινότητά μας «αθόρυβα» εδώ και μερικά χρόνια μέσω τεχνολογιών, όπως οι εξατομικευμένες συστάσεις, η «έξυπνη» πληκτρολόγηση, οι εξατομικευμένες διαφημίσεις και πρόσφατα τα chatbots, με πολύ διάσημο εκπρόσωπο το ChatGPT. Μετά την κυκλοφορία του πασίγνωστου πλέον chatbot στο ευρύ κοινό πριν έναν χρόνο, άρχισε να ακούγεται πολύ περισσότερο το πώς η ΤΝ θα αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων και πλέον το λεγόμενο hype train («πυρετός αναμονής») γύρω από τις δυνατότητες της ΤΝ φαίνεται να είναι ασταμάτητο.

Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Executive MBA I Ημερίδα: Environmental, Social, Governance (ESG) Ι 13 Μαρτίου 2024 Ι Ώρα 18:30 Ι OTE Academy

  • Εμφανίσεις: 52

Το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον όμιλο του ΟΤΕ και την Nestle διοργανώνουν για τους/ις φοιτητές/τριες, απόφοιτους/ες, καθηγητές/τριες και φίλους/ες του Προγράμματος μία ημερίδα με θέμα τους τρείς βασικούς τομείς που επηρεάζουν ολοένα και περισσότερο την «αξία» κάθε εταιρείας: την προστασία του Περιβάλλοντος, την προσφορά της προς την Κοινωνία, και την Εταιρική Διακυβέρνηση που η ίδια εφαρμόζει (σύστημα αρχών και πρακτικών). Environmental, Social & Governance- ESG.

Περισσότερα

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Executive MBA Ι 07 Φεβρουαρίου 2024

  • Εμφανίσεις: 242

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Executive MBA για το 2024, μαζί με τους φοιτητές, απόφοιτους, Καθηγητές και φίλους του προγράμματος.

Μία σημαντική εκδήλωση που έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι μαζί στην πρώτη δια ζώσης εκδήλωση του Executive MBA μετά την πανδημία. Μετά από δύο χρόνια απόστασης και διαδικτυακών εκδηλώσεων περισσότεροι από 200 απόφοιτοι, φοιτητές καθώς και μία ομάδα Καθηγητών του προγράμματος μας τίμησαν με την παρουσία του κάνοντας την βραδιά πολύ ξεχωριστή. 

Προσκεκλημένος ομιλητής της εκδήλωσης και απόφοιτος του προγράμματος, ήταν ο Νίκος Μακρής, Security Business Group Lead - Microsoft  Central & Eastern Europe, Middle East & Africa (CEMA). Ο οποίος ετοίμασε αποκλειστικά για το πρόγραμμα μία εξαιρετική ομιλία του με τίτλο “Τεχνητή Νοημοσύνη Διερευνώντας το Μέλλον μέσα από Προκλήσεις και Ανεξερεύνητες Ευκαιρίες”. 

Περισσότερα

Ο Νέος Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Π. Γεωργακόπουλος είναι και απόφοιτος του Executive MBA του ΟΠΑ

  • Εμφανίσεις: 110

Ο Αντιπτέραρχος (Ι) Παναγιώτης Γεωργακόπουλος  με απόφαση του ΚΥΣΕΑ ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2024 τα καθήκοντα του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας της χώρας μας. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο σε επιτεύγματα και διακρίσεις.

Δείτε το βιογραφικό του εδώ.

Είμαστε υπερήφανοι που ο Νέος Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας, είναι και απόφοιτος του Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Executive MBA ΟΠΑ- Όταν η μάθηση συνδυάζεται με διασκέδαση!

  • Εμφανίσεις: 124

Την 13η Ιανουαρίου 2024, με την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων του Business Strategy Game οι δευτεροετείς φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, ανταλλάσσοντας ευχές μαζί με τους καθηγητές του προγράμματος, το ΔΣ των αποφοίτων μας καθώς και τη γραμματεία του προγράμματος.
Στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας οι φοιτητές της 25ης σειράς είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να συζητήσουν με τους καθηγητές τους, αλλά και να γνωρίζουν τα μέλη του ΔΣ των αποφοίτων.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους & έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστή την ημέρα αυτή.

Οι δευτεροετείς φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ δοκιμάστηκαν για 25η χρονιά στο Business Strategy Game!

  • Εμφανίσεις: 123

Τον Ιανουάριο του 2024 ολοκληρώθηκαν για 25η συνεχή χρονιά οι παρουσιάσεις των αποτελεσμάτων του Business Strategy Game στο Executive MBA του ΟΠΑ. Το ιδιαίτερα απαιτητικό αυτό παιχνίδι στρατηγικής, διαρκεί περίπου 4 μήνες και αποτελεί πλέον θεσμό για το Executive MBA. Διαχειριστής του παιχνιδιού είναι ο Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης και Διευθυντής του Προγράμματος Βασίλης Παπαδάκης.

Στα πλαίσια του Business Strategy Game, οι φοιτητές χωρισμένοι σε ομάδες καλούνται να διοικήσουν μια εικονική επιχείρηση για σειρά ετών, να ανταγωνιστούν με τους συμφοιτητές τους σε ένα πολύ ρεαλιστικό διεθνές επιχειρησιακό περιβάλλον, να επινοήσουν και υλοποιήσουν την κατάλληλη στρατηγική, να μάθουν από τις λανθασμένες και σωστές αποφάσεις τους, να διασκεδάσουν και ιδανικά να κερδίσουν.

Νικήτρια ομάδα του παιχνιδιού ήταν η ILS (I Love Shoes) αποτελούμενη από τις/ τους: Δ. Διαμαντάκης, Σ. Ιακωβάκης, Σ. Κάτση, Π. Παρασκευόπουλος και Γ. Τρογάδας. Όμως, οι τυχεροί της ημέρας ήταν και οι φοιτητές Σπύρος Τσαούσης και Ιωάννα Φλώρου οι οποίοι κέρδισαν τα δωράκια της βασιλόπιττας!

Θερμά συγχαρητήρια στους Νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν!

ΑΡΙΣΤΑ ΔΕΚΑ για το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (Hellenic Authority for Higher Education)

  • Εμφανίσεις: 105

Η νέα χρονιά έφερε ακόμα μία σημαντική πιστοποίηση για το ΔΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αυτή τη φορά με την υπογραφή της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (Hellenic Authority for Higher Education).

Η επιτροπή αξιολόγησης της ΕΘΑΕΕ βαθμολόγησε και τις 10 ενότητες της πιστοποίησης με άριστα (4/4 fully compliant) σημειώνοντας πως μέσα  από το υλικό που προσκομίσθηκε καθώς και τις συνεντεύξεις με καθηγητές, απόφοιτους, φοιτητές αλλά και με τα μέρη του εξωτερικού περιβάλλοντος που επηρεάζουν την πρόοδο και ανάπτυξη του Executive MBA, επιβεβαιώθηκε η συνεχής βελτίωση από την ημέρα της ίδρυσης του μέχρι και σήμερα.

 

Πιο συγκεκριμένα η αξιολόγηση του Προγράμματος βασίστηκε στις παρακάτω θεματικές ενότητες/ ερωτήσεις:

  • Την πολιτική & στοχοθεσία ποιότητας.
  • Το σχεδιασμό και τη δομή.
  • Την αξιολόγηση της φοιτητο-κεντρικής μάθηση & διδασκαλίας.
  • Τη διαδικασία επιλογής των υποψήφιών & την αναγνώριση του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.
  • Το διδακτικό προσωπικό & τους μαθησιακούς πόρους.
  • Τη διαχείρισή των πληροφοριών.
  • Δημόσια πληροφόρηση & παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Συνεχής εσωτερική παρακολούθηση & αξιολόγηση και
  • Την αξιολόγηση από φορείς πιστοποίησης ή/ και διεθνείς οργανισμούς έρευνας κατάταξης/αξιολόγησης ΠΜΣ.

Η σημασία της συγκεκριμένης πιστοποίησης είναι μεγάλη καθώς λειτουργεί προς όφελος των φοιτητών, του ίδιου του Προγράμματος και των Καθηγητών/τριών του. Καθώς επίσης και των εργοδοτών/τριών ειδικά σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πλέον περιβάλλον ζήτησης, προσφοράς αλλά και ανάπτυξης σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.

 

Μερικά από τα σημαντικότερα σχόλια από την επιτροπή ήταν:

  • Καθηγητές, φοιτητές αλλά και οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι υψηλού επιπέδου με μεγάλη εργασιακή εμπειρία, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα ΠΜΣ.
  • Οι εργοδότες ή/και τα μέλη της εξωτερικής συμβουλευτικής επιτροπής του Προγράμματος αναγνωρίζονται ως «άνθρωποι κλειδιά» της αγοράς δίνοντας σημαντική βαρύτητα στην επιτυχημένη πορεία του Προγράμματος τα τελευταία χρόνια.
  • Ο Διευθυντής και τα μέλη των επιτροπών του ΠΜΣ δίνουν προτεραιότητα στους φοιτητές και τις ανάγκες τους τώρα αλλά και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.
  • Αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο διαφορετικούς τρόπους αξιολόγησης και εκμάθησης. Κάθε μάθημα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε φοιτητής/τρια να επιτυγχάνει κατακτώντας όλα τα προσδοκώμενα αποτελέσματα των μαθημάτων.
  • Δείχνει μεγάλη επιμέλεια και βαρύτητα στις διαδικασίες αξιολόγησης τόσο μέσα από την καθοδήγηση του Πανεπιστημίου (ΜΟΔΙΠ) όσο και με εσωτερικές διαδικασίες.
  • Η ιστοσελίδα είναι λεπτομερής, πλήρης & εύκολη και ευχάριστη για τον χρήστη/υποψήφιο. Επίσης, είναι εμφανής η αφοσίωση του Προγράμματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η επιτυχία του καθώς έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό «ακολούθων» και στο Facebook και στο LinkedIn με ενεργή συμμετοχή.

Η διαδικασία διήρκησε περίπου έναν χρόνο και στόχος ήταν  να αποδειχθεί πως και μέσα και από τα κριτήρια που έθεσε η ΕΘΑΕΕ πως κάθε απόφοιτος/η του Executive MBA με την ολοκλήρωση των σπουδών του αποκτά ένα μοναδικό συνδυασμό γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων που τον/ην κάνει να ξεχωρίζει στην αγορά εργασίας και να αποτελεί την πρώτη επιλογή για μία θέση ευθύνης σε πολυεθνικές και διεθνικές εταιρείες.

 

Απόφοιτοι και Φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ αποχαιρέτησαν το 2023 με ένα υπέροχο Xριστουγεννιάτικο Πάρτι!

  • Εμφανίσεις: 147

Την Παρασκευή 15-12 πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο των αποφοίτων του Executive MBA, σε συνεργασία τη γραμματεία του προγράμματος.
Απόφοιτοι αλλά και τωρινοί φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να θυμηθούν τα παλιά, να  γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος 2024.

Όπως κάθε χρόνο απόφοιτοι και φοιτητές είχαν την ευγενή καλοσύνη να προσφέρουν προϊόντα ή/και υπηρεσίες μέσω των εταιρειών τους για την εορταστική κλήρωση που διεξάγεται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε πολύ όλους για την προσφορά τους καθώς τους/ις απόφοιτους/ες, φοιτητές/τριες και Καθηγητές/ τριες για την παρουσία τους!

Μέχρι την επόμενη συνάντηση να ευχηθούμε Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία!

Η LAMDA Development S.A.. υποδέχθηκε τους φοιτητές του Executive MBA του William and Mary University των ΗΠΑ, μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

  • Εμφανίσεις: 235

Οι φοιτητές των δύο ιδρυμάτων είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την επένδυση της Lamda Development στο Ελληνικό. Μετά από μια ψηφιακή ξενάγηση στην μελλοντική εικόνα της εμβληματικής αυτής επένδυσης, τους φοιτητές υποδέχθηκε  ο κύριος Τάσος Παπαποστόλου, Senior Project Manager for Infrastructure Projects, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις των φοιτητών αναφορικά με την πρόοδο και το μέλλον της επένδυσης αλλά και τη δυνητική της συμβολή στην ελληνική οικονομία.

To Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ευχαριστεί θερμά την Lamda Development, την κυρία Maria Christina Griva, την κυρία Katerina Kypreou και τον κο Tasos Papapostolou, για τη θερμή υποδοχή, τον χρόνο που διέθεσαν και την υποστήριξη στη συνεργασία του ΟΠΑ με το Wiliam and Mary.

Θ. Ευγενίου & Γ. Δουκίδης: Πώς να μην χάσουμε το εντυπωσιακό τρένο της τεχνητής νοημοσύνης;

  • Εμφανίσεις: 156

Των Θ. Ευγενίου, Καθηγητή INSEAD & Γ. Δουκίδη, Καθηγητή Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών 

Η τεχνητή νοημοσύνη, τουλάχιστον μέχρι τώρα, βοηθάει κυρίως στη λήψη αποφάσεων σε πολύπλοκα προβλήματα στους χώρους της υγείας, των επιχειρήσεων, των χρηματοοικονομικών, της βιομηχανίας αλλά και της άμυνας/ασφάλειας. Με τη βελτιστοποίηση των αλγορίθμων επεξεργασίας φυσικής γλώσσας και πολύπλευρης σημασιολογικής ανάλυσης κειμένων και εικόνων αλλά και αναβάθμισης της αναγκαίας υπολογιστικής δύναμης έτσι ώστε να γίνονται ασύλληπτα νούμερα υπολογισμών σε νάνο-δευτερόλεπτα, έρχονται σημαντικές αλλαγές σε κλάδους που ασχολούνται με τη δημιουργία περιεχομένου (για παράδειγμα δημοσιογραφία, δικηγορία, συμβουλευτικές υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη, συγγραφικό έργο, ανάπτυξη λογισμικού κλπ). Οι αισιόδοξοι αναφέρονται σε σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και οι απαισιόδοξοι σε δραματικές μειώσεις του εργατικού δυναμικού. Για παράδειγμα, μια πρόσφατη μελέτη ερευνητικής ομάδας από το Χάρβαρντ, το MIT, το UPenn και τη BCG δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις μπορούν να κερδίσουν 40% καλύτερη απόδοση χρησιμοποιώντας το GPT-4.

Δείτε περισσότερα εδώ.

 

O Υπουργός Παιδείας κος Πιερρακάκης υποδέχθηκε φοιτητές του του Executive MBA του Πανεπιστημίου William and Mary των ΗΠΑ μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

  • Εμφανίσεις: 190

Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κος Πιερρακάκης υποδέχθηκε τους φιλοξενούμενους φοιτητές του Executive MBA του William & Mary, τον Καθηγητή του W&M κ. Rajiv Kohli, καθώς και τον Πρύτανη του ΟΠΑ, Καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη, και τον Αντιπρύτανη Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης Καθηγητή κο Βασίλη Παπαδάκη. Οι φοιτητές του αμερικάνικου Πανεπιστημίου μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κο Πιερρακάκη θέματα που άπτονται του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας. Ο Υπουργός αναφέρθηκε στο έργο του στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αλλά και στο όραμά του για το Υπουργείο Παιδείας, ανέλυσε τη στρατηγική για την υλοποίηση του οράματος και συζήτησε με τους φοιτητές και των δύο ιδρυμάτων απαντώντας σε ερωτήσεις τους.

Η COSCO υποδέχθηκε φοιτητές του του Executive MBA του Πανεπιστημίου William and Mary των ΗΠΑ μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

  • Εμφανίσεις: 201

Oι φοιτητές του W&M μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της COSCO στο Λιμάνι του Πειραιά. Αφού εισήλθαν στο λιμάνι μέσα από την Προβλήτα 2, όπου τους υποδέχθηκαν οι κ.κ. Τάσος Βαμβακίδης, Commercial Director της COSCO, και ο κος Παναγιώτης Ζερεφός, CFO της Piraeus Container Terminal S.A. οι οποίοι πραγματοποίησαν ξενάγηση με λεωφορείο στις εγκαταστάσεις της COSCO. Στη συνέχεια οι επισκέπτες και οι οικοδεσπότες τους μετέβησαν σε αίθουσα συνεδριάσεων όπου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση για την επένδυση της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά, και τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών για την διαχείριση του λιμανιού, το οποίο είναι η σημαντικότερη νότια πύλη της Ευρώπης και ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα Ευρωπαϊκά λιμάνια.

Περισσότερα

Η PeopleCert υποδέχθηκε φοιτητές του του Executive MBA του Πανεπιστημίου William and Mary των ΗΠΑ μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

  • Εμφανίσεις: 189

H PeopleCert υποδέχθηκε φοιτητές του W&M στις εγκαταστάσεις της στο κέντρο της Αθήνας. Η PeopleCert αποτελεί μια εταιρία με κεφαλαιοποίηση που ξεπερνά το 1 δις Ευρώ (η πρώτη εταιρεία ‘μονόκερος’ που ιδρύθηκε στη χώρα μας), η οποία αναπτύσσει και διαχειρίζεται παγκοσμίως αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις και παρέχει εξετάσεις σχεδιασμένες σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές για λογαριασμό τρίτων. Εκ μέρους της PeopleCert παρουσίασαν στους φοιτητές η κα Δήμητρα Καρακώστα, VP for People and Culture στην PeopleCert, ο κος Γιώργος Σωφρονάς, VP of Technology, και ο κος Κωνσταντίνος Κουκουλέας, Head of AI and & Digital Transformation, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο όραμα, την ανάπτυξη της εταιρίας και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την χρήση νέων ψηφιακών τεχνολογιών. 

Η PeopleCert αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα και πρότυπο για όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις και τους νέους επιχειρηματίες στη χώρα μας που φιλοδοξούν όχι μόνο να καινοτομήσουν στρατηγικά αλλά και να ανοίξουν τα φτερά τους στην παγκόσμια αγορά.

O OTE φιλοξένησε τους φοιτητές του Executive MBA του William and Mary των ΗΠΑ, μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

  • Εμφανίσεις: 179

Οι φοιτητές του W&M μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ, συναντήθηκαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κο Michael Tsamaz και τα μέλη της ανώτατης διοίκησης του OTE Group of Companies (HTO). Είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον ίδιο τον κο Τσαμάζ και την ανώτατη διοικητική ομάδα του COSMOTE το πρόγραμμα μετασχηματισμού του Οργανισμού κατά την τελευταία δεκαετία. Οι φοιτητές είχαν πραγματοποιήσει σχετική προεργασία διαβάζοντας για τον μετασχηματισμό αυτό σε σχετικό case study του Harvard Business School. Αναλύθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετώπισε ο οργανισμός, και το όραμα του οργανισμού για το μέλλον.
Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ευχαριστεί θερμά τον κο Τσαμάζ και την ομάδα ανώτατης διοίκησης του ΟΤΕ, όχι μόνο για τη θερμή υποδοχή και τον χρόνο που διέθεσαν στους φοιτητές των δύο ιδρυμάτων, αλλά και για την ειλικρινή και σε βάθος συζήτηση των προκλήσεων που αντιμετώπισε η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας της χώρας. Οι φιλοξενούμενοι φοιτητές αναγνώρισαν ότι επρόκειτο για ένα πολύτιμο μάθημα οραματικής ηγεσίας.

Το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών υποδέχθηκε τους φοιτητές του Executive MBA του Πανεπιστημίου William and Mary των ΗΠΑ μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

  • Εμφανίσεις: 165

Το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών υποδέχθηκε τους φοιτητές του Executive MBA του Πανεπιστημίου William and Mary των ΗΠΑ καθώς και φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ. Οι φοιτητές, μαζί με τον Καθηγητή Rajiv Kohli και τον Αντιπρύτανη του ΟΠΑ κ. Βασίλη Παπαδάκη κήρυξαν την έναρξη των εργασιών. Στη συνέχεια παρακολούθησαν ομιλίες από τον κ. Νίκο Κοσκολέτο, CFO του Athex Group, και τον κ. Θεόδωρο Ζάρρο, CTO του Athex Group, αναφορικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των χρηματιστηριακών συναλλαγών την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και την προσαρμογή και τον μετασχηματισμό του Athex Group στο ραγδαία μεταβαλλόμενο εξωτερικό περιβάλλον.

Επίσης ο Δρ. Γιάννης Κρασονικολάκης, Head of Applied Research and Analytics στην Grant Thornton, παρουσίασε την πιο πρόσφατη έρευνα της GT αναφορικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων.

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in