Testimonials

Testimonials

Μετά από 19 χρόνια εργασίας στην οικογενειακή μου επιχείρηση, πλέον ήταν απαραίτητο να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και να διευρύνω τις γνωριμίες μου στον επαγγελματικό χώρο. Περάσαμε ενδιαφέρουσες και απαιτητικές στιγμές τόσο στις αίθουσες διδασκαλίας και στο σπίτι διαβάζοντας, μα και με τους Συμφοιτητές στις ομαδικές εργασίες, στερώντας χρόνο από την κόρη μου και τον σύζυγο μου, τους συγγενείς και τους αγαπημένους μου φίλους. Προσπάθησα και συνεχίζω να κάνω ακόμα και τώρα, ότι μαθαίνω να το μεταλαμπαδεύω στους γύρω μου. Η εφαρμογή όλων αυτών των γνώσεων είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Χρειάζεται υπομονή και επίπονη για να επέλθουν αλλαγές στους οργανισμούς για το κοινό καλό. Το επιστημονικό δυναμικό του Μεταπτυχιακού Executive MBA ήταν άρτιο καταρτισμένο με βλέμμα στο μέλλον. Οι γνώσεις δεν σταματούν στα 2 πολύτιμα χρόνια του προγράμματος, το υλικό που ήδη έχουμε, τα βιβλία τα οποία απέκτησα, οι ημερίδες που διοργανώνει ο διευθυντής του προγράμματος, κος Παπαδάκης και η αξιόλογη ομάδα του, ενισχύουν θετικά την εικόνα του μεταπτυχιακού προγράμματος και κρατούν τη φλόγα της γνώσης ζωντανή.
Μαρία Λαζάρογλου
Πρόεδρος στην DICHEM ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. (απόφοιτη 2019)
Ύστερα από πολυετή εμπειρία στον κλάδο της βιομηχανίας σε Ελλάδα και εξωτερικό η απόφασή μου να ξεκινήσω το Executive MBA ήταν ξεκάθαρη και απολύτως στοχευμένη. Στόχος μου ήταν να εμπλουτίσω και να εξειδικεύσω τις μέχρι τώρα γνώσεις μου σε επίπεδο διοίκησης, ηγεσίας και στρατηγικής. Το πρόγραμμα, απαιτητικό, ανταπεξήλθε στις μαθησιακές προσδοκίες μου, δόμησε την εμπειρική μου γνώση και την εμπλούτισε σε θεωρητικό επίπεδο. Κυρίως όμως με έφερε κοντά σε αξιόλογους καθηγητές που ήταν πάντα πρόθυμοι να μας εκπαιδεύσουν και να μας καθοδηγήσουν, με έφερε κοντά σε συμφοιτητές από διάφορα επαγγελματικά και επιστημονικά πεδία, μου θύμισε πως είναι να μελετάς, να μαθαίνεις, να προσπαθείς, να εξελίσσεσαι, να αλλάζεις.
Δρ. Σπυρίδων Μαργαρίτης
Τεχνικός Διευθυντής, APIVITA SA, (απόφοιτος 2019)
Η συμμετοχή μου στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive MBA ήταν για μένα μια νέα εμπειρία. Η στενή συνεργασία με ανθρώπους, με πολλές διαφορετικές εργασιακές κατευθύνσεις και κυρίως τις θέσεις που κατείχαν, με βοήθησε να κατανοώ καλύτερα τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους. Επιπρόσθετα η μελέτη και παρουσίαση των θεμάτων που πραγματεύεται το eΜΒΑ μου άνοιξαν τους ορίζοντες και τον τρόπο σκέψης αλλά και το ερέθισμα να «ψαχτώ» περισσότερο, το οποίο σε βάθος χρόνου εκτιμώ ότι θα με βοηθήσει να αποδώσω καλύτερα, στην εργασία μου αλλά και στην προσωπική μου ζωή.
Τσιουφλιάς Βασίλης
Πολεμικό Ναυτικό, (απόφοιτος 2018)
Το executive MBA είναι εμπειρία ζωής, εκτός από γνώση είναι τρόπος σκέψης είναι μάθηση με την έννοια της μετανόησης πέρα από την γνώση. Προσωπικά αναζήτησα και ιεράρχησα τις αξίες μου, έμαθα να δίνω προτεραιότητα στα σημαντικά μη επείγοντα και να εστιάζω την ενέργεια μου. Να θέτω στόχους μικρούς ή μεγαλύτερους και να αναζητώ βοήθεια. Να ανεβαίνω μία κορυφή κάθε φορά. Γνώρισα ενδιαφέροντες ανθρώπους καθηγητές και συμφοιτητές και πέρασα καλά!
Τσινίδης Χρήστος
Ευρωπαϊκή Πίστη, (απόφοιτος 2018)
To executive MBA λειτούργησε σαν γονιμοποιό ερέθισμα να δω την δουλειά μου με εποπτικότερο και παραγωγικότερο τρόπο., την επιχείρηση μου ως όλον και εμένα ενταγμένο σε διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον. Εξαιρετικά διδακτικές υπήρξαν επίσης οι ομάδες εργασίες στις οποίες συνεργαστήκαμε συνάδελφοι διαφορετικών εργασιακών /ηλικιακών /ακαδημαϊκών προελεύσεων.
Στυλιανόπουλος Χρήστος
Lilly SA, (απόφοιτος 2018)
Ξεκίνησα το πρόγραμμα με προσδοκίες αλλά και προβληματισμό. Θεωρώ ότι δικαιώθηκα πλήρως για την απόφασή μου. Σε εκπαιδευτικό επίπεδο, ανανέωσα τις ακαδημαϊκές μου γνώσεις, διδάχθηκα σύγχρονες τάσεις διοίκησης, συνεργάστηκα σε παιχνίδι προσομοίωσης και αλληλεπίδρασα με κορυφαίους καθηγητές. Επαγγελματικά, απέκτησα πιο στρατηγικό και ολιστικό τρόπο σκέψης, βελτιώθηκα στη διαχείριση χρόνου, έγινα αποδοτικότερος και αποτελεσματικότερος. Θεωρώ ότι συνετέλεσε να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου αλλά και να αποτελέσω πρότυπο για τους οικείους μου. Τέλος, διαπροσωπικά, γνώρισα και συνεργάστηκα με αξιόλογα στελέχη της αγοράς διευρύνοντας τις γνώσεις μου και νιώθω ότι απέκτησα νέες ισχυρές φιλίες και σχέσεις εμπιστοσύνης.
Γρηγόρης Δημάκης
Ευρωπαϊκή Πίστη, (απόφοιτος 2018)
Θεωρώ εμπειρία ζωής την πραγματοποίηση του Executive MBΑ, καθώς μέσω αυτού μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω, να συνεργαστώ, να αλληλεπιδράσω και να αποκτήσω σχέσεις τόσο με εγνωσμένης αξίας καθηγητές όσο και με συμφοιτητές εξαιρετικού χαρακτήρα και ποιότητας. Όντας από τους μικρότερους σε ηλικία, προσπάθησα να αξιοποιήσω τόσο τις ώρες του μαθήματος όσο και τις πριν/μετά και να αντλήσω γνώμες, εικόνες, απόψεις και εμπειρίες από άτομα σαφώς πιο έμπειρα και αναγνωρισμένα στο τομέα τους.
Μήνου Μάριος
Polembros shipping, (απόφοιτος 2018)
Γράφτηκα στο πρόγραμμα EXECUTIVE MBA, γιατί εμπιστεύτηκα το τότε moto του: “Leadership, not only MBA” και τη φήμη του καθ. Δημήτρη Μπουραντά, ειδικά σε θέματα ηγεσίας. Φυσικά, δεν το μετάνιωσα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο: το πρόγραμμα είναι πολύ σύγχρονο, πλήρες, με ευελιξία στην επιλογή εξειδίκευσης, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η ολιστική προσέγγιση της επιχειρηματικότητας. Ύστερα από 20 χρόνια σε θέσεις ευθύνης, το πρόγραμμα ήρθε να επιβεβαιώσει και να θεμελιώσει γνώσεις που αποκτήθηκαν στο πεδίο, αλλά και να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά μου, με συμπληρωματικές γνώσεις και δεξιότητες, που θεωρώ πως είναι απαραίτητες για οποιονδήποτε βρίσκεται σε θέση διοικητική ή/και ηγετική και επιλέγει την εξέλιξη και όχι τη στασιμότητα. Οι μέθοδοι εκπαίδευσης και το διδακτικό προσωπικό έκαναν την όλη εμπειρία ευχάριστη, εποικοδομητική και, τελικά αξέχαστη.
Πατάκη Ελένη
Εκδότρια και μέλος Δ.Σ εκδόσεων ΠΑΤΑΚΗ, (απόφοιτη 2014)
Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του οποίου είμαι απόφοιτος. Το επίπεδο διδασκαλίας ήταν υψηλό και αποκόμισα αρκετά εργαλεία και γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών μπόρεσα να αποκτήσω μια ολοκληρωμένη άποψη για την επιτυχή λειτουργία ενός Οργανισμού, μιας επιχείρησης και να εμβαθύνω σε βέλτιστες πρακτικές στο γνωστικό πεδίο της Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Ιωαννίδης Κωνσταντίνος
HR Services Head, Eurobank Ergasias S.A., (απόφοιτος 2012)
Η απόφασή μου να αιτηθώ τη συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό ήταν μία πάρα πολύ σημαντική απόφαση καθώς οι κινήσεις που κάνεις ως ενήλικας, όντας στον επαγγελματικό στίβο και μάλιστα σε θέση υψηλής ευθύνης γίνονται με πολύ αυστηρά κριτήρια και πολύ συγκεκριμένες προσδοκίες Εάν συνυπολογίσει κανείς και προσωπικά θέματα που έχουν να κάνουν ότι παράλληλα είσαι και μητέρα μικρών παιδιών με επιπρόσθετες ευθύνες η απόφαση βαραίνει περισσότερο Ήταν λοιπόν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να γίνει μία προ- αξιολόγηση αναζήτησης του «καλύτερου» μεταπτυχιακού προγράμματος ,που θα διέθετε πανελλαδική και διεθνή αναγνώριση εν μέσω άλλων …..πολυάριθμων επιλογών ,θα διέθετε τους καλύτερους καθηγητές και θα εγγυόταν γνώση και εμπειρίες που θα μπορούσαν να στηρίξουν την πρόοδό μου στον επαγγελματικό στίβο .Η αναζήτηση από όλες τις πηγές που διέθετα με οδήγησαν στο EXECUTIVE MBA, και σε μία προσωπική συνέντευξη με τον καθηγητή κ Μπουραντά την ημέρα που διάβαζα γρήγορα γρήγορα το πρώτο του βιβλίο προκειμένου να αντλήσω στοιχεία για τον …αντίπαλό μου .Δεν σας κρύβω ότι έφυγα απογοητευμένη καθώς αντιλήφθηκα τις τεράστιες απαιτήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος Ευτυχώς τον Οκτώβρη βρέθηκα στα θρανία του Μεταπτυχιακού ξεκινώντας με έννοιες Χρηματοοικονομίας……και προπαρασκευαστικά μαθήματα …..Η συνέχεια του προγράμματος χαρακτηρίστηκε από γνώση από εναλλαγή εμπειριών και βιωμάτων .Πολλαπλές ευκαιρίες μάθησης, σκέψης, ανάλυσης και δημιουργικής μελέτης .Όντας στέλεχος σε φαρμακευτική εταιρία έβλεπα κάθε μέρα την προσωπική μου βελτίωση και ανάπτυξη, την αλματώδη διαφορά στην στρατηγική σκέψη και τη βελτίωση κατανόησης στοιχείων λειτουργίας της επιχειρηματικότητας. Θεωρώ ότι η οργάνωση του συγκεκριμένου προγράμματος είναι εντυπωσιακή καθώς μπορεί να συγκριθεί με διεθνή αντίστοιχα προγράμματα Η επιλογή των καθηγητών είναι θεμελιώδες στοιχείο της επιτυχίας του καθώς δεν διαθέτουν μόνο γνώση αλλά και πραγματικά βιώματα και εμπειρίες που στηρίζονται σε προσωπικές επιτυχημένες πορείες του καθενός .Θα ήθελα να σταθώ και στις καινοτομικές μεθόδους εκπαίδευσης που ποτέ δεν βίωσα όντας φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής. Επίσης θα ήθελα να σταθώ στην εναρμόνιση του προγράμματος τόσο με τις πραγματικές ανάγκες ενός στελέχους στην πραγματική αγορά εργασίας αλλά και στην πρωτοπορία χρήσης καινοτομικών και σύγχρονων εργαλείων παραγωγής έργου Τέλος νομίζω ότι όλοι οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος αλλάξαμε τον τρόπο δουλειάς μας, βελτιώσαμε την προσωπική μας θέση απέναντι στους ευρύτερους ρόλους μας, αλλάξαμε τον τρόπο που σκεπτόμαστε μέσα και έξω από τον αυστηρό επαγγελματικό χώρο και κερδίσαμε πολλαπλά οφέλη. Αναζητήσαμε καινούργιους χώρους προκειμένου να είμαστε πιο παραγωγικοί ,αναλάβαμε ηγετικές ευθύνες χρησιμοποιώντας εργαλεία που μας έδωσε η συστηματική εκπαίδευση για το Leadership που αποτελεί από τα θεμελιώδη στοιχεία του μεταπτυχιακού προγράμματος.
Ιωάννα Τσιαούση
Md, MBA Γυναικολόγος-Μαιευτήρας, Medical Manager, (απόφοιτη 2010)
Η συμμετοχή μου στο Executive MBA ήταν μια σπουδαία εμπειρία για μένα. Το πλούσιο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα, τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό με γνώση εργαλείων και μελέτες περίπτωσης, οι προσωπικότητες και το στέρεο ακαδημαϊκό υπόβαθρο των διδασκόντων, η ολοκληρωμένη προσέγγιση ενός πολυσχιδούς επιστημονικού πεδίου, καθώς και οι υπέροχοι συνάδελφοι, ήταν για εμένα μια πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία.
Μητρόπουλος Σαράντης
Αναπληρωτής Καθηγητής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, (απόφοιτος 2007)
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το πρόγραμμα Executive MBA που παρακολούθησα, καθώς σε όλα τα μαθήματα, οι αναλύσεις και τα θέματα συζήτησης βασίζονταν σε πραγματικά case studies και παραδείγματα. Επίσης το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε και πολλά ομαδικά project, όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με άτομα από διαφορετικό επαγγελματικό περιβάλλον και με διαφορετικές εμπειρίες, το οποίο με βοήθησε να δω κάποια από αυτά τα case studies από διαφορετικές πλευρές και όψεις. Η όλη εμπειρία του προγράμματος συνέβαλε αρκετά στην προσωπική και επαγγελματική μου εξέλιξη, γιατί μέσα απο αυτή τη συναναστροφή μου με άτομα που εκπροσωπούν επαγγελματικά διάφορους κλάδους και με διαφορετική εκπαιδευτική πορεία, κατάφερα να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να διευρύνω τον τρόπο σκέψης μου, έχοντας μετά απο κάποια χρόνια την τιμή να είμαι Chief Operating Officer μίας απο τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι η οργάνωση καθώς και η μέθοδος εκπαίδευσης ήταν αρκετά καλές, έχοντας κάποια περιθώρια μικρής βελτίωσης. Το διδακτικό προσωπικό αποτελούνταν απο ανθρώπους με υψηλές γνώσεις αλλά και υψηλές απαιτήσεις.
Λεωνίδας Βρεττάκος
Chief Operating Officer, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, (απόφοιτος 2006)
Ανήκω στην κατηγορία των προνομοιούχων που παρακολούθησαν το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου στα μέσα τηε δεκαετίας του 2000. Είναι γεγονός οτι κάθε MBA αποτελεί επαγγελματικό εφόδιο για όλους, αλλά η περίπτωση του Executive MBA αποτέλεσε για εμένα και συνεχίζει να δρα και ως προσωπικό εφόδιο. Πιθανά να ήταν η χημεία ανάμεσα στου καθηγητές και τους μεταπτυχιακούς που γεννούσε τις κατάλληλες αντιδράσεις, ίσως το μείγμα ικανοτήτων και εμπειριών των επιλεγμένων συμμετεχόντων που κράταγε ψηλά το ενδιαφέρον, σίγουρα το μέγεθος και το περιεχόμενο του προγράμματος στη σωστή δόση που έδινε ιδέες στα στελέχη, ασφαλώς οι προσωπικότητες των καθηγητών με τους οποίους υπήρχε πραγματικά διάλογος και αλληλεπίδραση στις παραδόσεις, το καθένα ξεχωριστά και όλα μαζί, συντέλεσαν να χτίσουν μια δυνατή ομάδα και μέσα από αυτή νέες σχέσεις και εμπειρίες. Ο χαρακτηρισμός “προνόμιο” για το Executive MBA νομίζω οτι τα λέει όλα.
Θανάσης Πετμεζάς
Γενικός Δ/ντης, cosmoOne Hellas Marketsite S.A., (απόφοιτος 2004)
Η επιτυχία στην καριέρα ενός Manager εξαρτάται από τις προσωπικές του δεξιότητες αλλά και από τις σωστές επιλογές στις σπουδές του. Η συμμετοχή στο Executive MBA ήταν για μένα, από πολλές απόψεις, μια ευτυχής επιλογή. Μου έδωσε σφαιρική γνώση σε πολλούς τομείς, όπλα απαραίτητα για την επαγγελματική μου εξέλιξη, και την ευκαιρία να γνωρίσω Καθηγητές γεμάτους όρεξη και ενδιαφέρον να βοηθήσουν τον φοιτητή και να τον παρακινήσουν να προσεγγίσει τα θέματα της εργασίας του με διαφορετική οπτική, περισσότερο δημιουργική και με συγκεκριμένη στρατηγική. Τελειώνοντας το πρόγραμμα ένιωσα δυνατότερος στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της εταιρίας μου και έτοιμος να προχωρήσω σε στρατηγικές αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον της. Γεγονός πολύ σπουδαίο επίσης ήταν η ένταξη σε μια ομάδα συναδέλφων με κοινά ενδιαφέροντα και προβληματισμούς, με την οποία ταξιδέψαμε μαζί με κέφι και ενθουσιασμό παρά τον συνδυασμένο φορτίο επαγγελματικών υποχρεώσεων και σπουδών. Η συμμετοχή, σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, ήταν για μένα σαν ένα δροσερό διάλειμμα στην καθημερινή πίεση της επαγγελματικής μου ενασχόλησης.
Δανιήλ Μπεναρδούτ
Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρία Σιδηρεμπορική Μακεδονίας – ΣΙΔΜΑ Α.Ε., (απόφοιτος 2001)
Η παρακολούθηση του προγράμματος Executive MBA ήταν για μένα μια ξεχωριστή εμπειρία, η οποία μου προσέθεσε μεγάλο μέρος των δεξιοτήτων που αξιοποίησα και εξακολουθώ να αξιοποιώ στην επαγγελματική μου καριέρα. Ο καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς, και οι συνεργάτες του έχουν σχεδιάσει και υλοποιούν ένα από τα πληρέστερα προγράμματα MBA που συνδυάζει την θεωρητική και επιστημονική προσέγγιση του επιχειρείν, με τον ρεαλισμό της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε στο χώρο των επιχειρήσεων. Αυτό κατά την άποψη μου καθιστά το πρόγραμμα ιδιαίτερα χρήσιμο και άμεσα αξιοποιήσιμο σε όσους το παρακολουθήσουν. Προσωπικά, πέραν της ολοκληρωμένης στρατηγικής σκέψης και λειτουργίας που ανέπτυξα, με βοήθησε σημαντικά ώστε να εντάξω στις υψηλές θέσεις των προτεραιοτήτων μου, τον Ανθρώπινο Παράγοντα, ως βασικό μέρος της συνεχούς προσπάθειας απόκτησης συγκριτικού επιχειρησιακού πλεονεκτήματος και να κατανοήσω σε βάθος γιατί η λογική και η πρακτική του Leader είναι αυτή που τελικά οδηγεί σε επιτυχή αποτελέσματα. Θεωρώ ότι το Executive MBA καθόρισε θετικά και σε σημαντικό βαθμό την λειτουργία μου και την αποτελεσματικότητά μου στις διάφορες διοικητικές θέσεις ευθύνης που μου ανατέθηκαν μετά την αποφοίτηση μου και μέχρι σήμερα
Μανώλης Δραϊνάκης
Διευθύνων Σύμβουλος Χρυσού Οδηγού, (απόφοιτος 2000)
Η φοίτησή μου στο executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υπήρξε καθοριστική για την καριέρα μου, καθώς εμπλούτισε ουσιαστικά τις γνώσεις μου και μου δίδαξε αποτελεσματικούς τρόπους προσέγγισης στα δεδομένα των επιχειρήσεων. Επιπλέον, βελτίωσε σημαντικά τις μέχρι τότε εργασιακές πρακτικές που ακολουθούσα, ενώ παράλληλα διεύρυνε σε μεγάλο βαθμό τους ορίζοντές μου. Tέλος, μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω αξιόλογους καθηγητές και συμφοιτητές οι οποίοι – 19 χρόνια έπειτα από την αποφοίτησή μου – τολμώ να πω ότι αποτελούν μια οικογένεια.
Διονύσης Γουσέτης
Οικονομικός Διευθυντής Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ-Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε., (απόφοιτος 2000)
Η συμμετοχή μου στο executive MBA υπήρξε καθοριστική για την επαγγελματική καριέρα μου. Αν και διέθετα διδακτορικό στη Χημική Μηχανική, από ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου, το Tokyo Institute of Technology, πολύ σύντομα διαπίστωσα ότι μου έλειπε η γνώση του επιχειρείν. Χωρίς αυτή “δεν μπορούσα να πετάξω”! Το executive MBA μου προσέφερε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειαζόμουν σαν Μηχανικός για να μπορέσω να επιβιώσω και εξελιχθώ σε ένα άκρως ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Απέκτησα μια ολοκληρωμένη γνώση και άποψη για όλες τις λειτουργίες και τα τμήματα μιας επιχείρησης, και μπόρεσα να μιλήσω την ίδια γλώσσα με όλα τα στελέχη της, ανεξάρτητα αν επρόκειτο για Λογιστήριο, Τμ. Marketing ή Πωλήσεων. Τα οφέλη του Προγράμματος ήταν πολλαπλά και η αναγνώριση άμεση! Ενώ ήμουν ακόμη φοιτητής, αντί για μια υποθετική εργασία, εγώ σχεδίασα το Cash Flow της εταιρείας μου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για πολλά χρόνια από το Λογιστήριο μας, μέχρις ότου μεταπήδησαν σ’ ένα ERP. Στα πλαίσια του μαθήματος Marketing, ετοίμασα ένα Επιχειρηματικό Σχέδιο για Υπηρεσίες Τηλεφωνίας Αυξημένης Αξίας (Value-Added Telephone Services). Εφαρμόζοντας τις βασικές αρχές του Management και Στρατηγικής, πρότεινα μια νέα ευέλικτη και πολύ πιο αποτελεσματική Οργανωτική Δομή για την εταιρεία μου, που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα. Την ίδια εποχή, σχεδίασα την Στρατηγική της εταιρείας μας για την είσοδο της στο XAA, και πολλά άλλα! Το επίπεδο διδασκαλίας ήταν εξαιρετικά ψηλό! Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω εξαίρετους καθηγητές, με πλούσια εμπειρία από την αγορά, που κατάφεραν να μας γοητέψουν και να μας μεταλαμπαδέψουν τον ενθουσιασμό και τις γνώσεις τους. Εξίσου σημαντική ήταν και η εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης με άλλους συμφοιτητές και έμπειρα στελέχη της αγοράς, μέσα από τις ομάδες εργασίας, και ιδιαίτερα το Business Game, με τους περισσότερους από τους οποίους διατηρώ ακόμη πολύ καλές σχέσεις και ανταλλάσσουμε συχνά απόψεις και εμπειρίες. Το executive MBA είναι εμπειρία ζωής! Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα! Ιδιαίτερα, ο συνδυασμός Engineering & MBA είναι φονικός!
Dr. Κυριάκος Μάχος
Διευθυντής Διαχείρισης Ασφάλειας, Levante Ferries MC - Διευθυντής Καινοτομίας, Newsphone Hellas SA (απόφοιτος 2000)

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in