Διεθνείς Διακρίσεις

Διεθνείς Διακρίσεις

Διεθνής Διάκριση των φοιτητών του executive MBA!

  • Εμφανίσεις: 442

Ως αναπόσπαστο τμήμα του μαθήματος της Στρατηγικής με διδάσκοντα τον καθηγητή Βασίλη Παπαδάκη, οι φοιτητές του Executive MBA έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες τους, συμμετέχοντας στο Business Strategy Game, το πιο δημοφιλές διεθνώς παιχνίδι στρατηγικής.

Στο πλαίσιο του Strategy Game, οι φοιτητές του Executive MBA χωρίζονται σε ομάδες, καθεμία από τις οποίες αναλαμβάνει τη διοίκηση μιας προσομοιωμένης επιχείρησης. Οι ομάδες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για μια σειρά ετών ώστε να προκύψει η τελική νικήτρια. Τον Δεκέμβριο του 2022 η ομάδα «DeusXMachina», κέρδισε το Strategy Game μεταξύ των φοιτητών του Executive MBA.

Στη νικήτρια ομάδα δόθηκε στη συνέχεια η δυνατότητα να συμμετέχει την άνοιξη του 2023 στον διεθνή διαγωνισμό στον οποίο προσκαλούνται οι πρώτες ομάδες από Πανεπιστήμια και Business Schools από όλον τον κόσμο. Τα μέλη της «DeusXMachina» είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στη στρατηγική απέναντι σε ταλαντούχους συμμετέχοντες 10 αντίπαλων ομάδων από άλλα πανεπιστήμια όπως από το George Mason University (USA), University of South Carolina (USA), Universidad de Lima (Peru), Trinity Western University (Canada),  και άλλα διεθνή Πανεπιστήμια.

Περισσότερα

Σημαντική Διάκριση για το Executive MBA του ΟΠΑ, από την έγκυρη διεθνή λίστα κατάταξης Eduniversal για το 2022

  • Εμφανίσεις: 1137

Για μια ακόμα φορά το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων Executive MBA προγραμμάτων στη Δ. Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα για το 2022 κατατάχθηκε στην 21η Θέση, κερδίζοντας 5 θέσεις έναντι της αξιολόγησης του 2021.

Λίγο πιο ψηλά στην κατάταξη, βρίσκονται εμβληματικά Βusiness Schools, όπως το Warwick Business School (14η θέση). Το Executive MBA του ΟΠΑ αξιολογείται πιο ψηλά στη λίστα κατάταξης από τα Executive MBAs κορυφαίων Business Schools, όπως το Imperial College London (24η θέση), το University of Oxford, Said Business School (29η θέση), University of Cambridge Judge School of Business (34η Θέση), Stockholm School of Economics (22η θέση) κ.α.

Το Executive MBA, φιλοδοξεί να βελτιώνει συνεχώς τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών προγραμμάτων που απευθύνονται σε διοικητικά στελέχη και να προσφέρει υψηλής στάθμης και διεθνούς αναγνώρισης μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε όλη τη λίστα εδώ: https://www.best-masters.com/ranking-master-executive-mba-in-western-europe.html

 

Οι φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ δοκιμάστηκαν για 23η χρονιά στο Business Strategy Game

  • Εμφανίσεις: 960

Τον Φεβρουάριο του 2022 ολοκληρώθηκαν για 23η συνεχή χρονιά οι παρουσιάσεις των αποτελεσμάτων του Business Strategy Game στο Executive MBA του ΟΠΑ.

Το απαιτητικό αυτό παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο διαρκεί περίπου 4 μήνες αποτελεί πλέον θεσμό για το Executive MBA. Διαχειριστής του παιχνιδιού είναι ο Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης και Διευθυντής του Προγράμματος Βασίλης Παπαδάκης.

Στα πλαίσια του Strategy Game, οι φοιτητές χωρισμένοι σε ομάδες καλούνται να διοικήσουν μια ‘εικονική’ επιχείρηση για σειρά ετών, να ανταγωνιστούν με τους συμφοιτητές τους σε ένα διεθνές επιχειρησιακό περιβάλλον, να επινοήσουν και υλοποιήσουν την κατάλληλη στρατηγική, να μάθουν από τις λανθασμένες και σωστές αποφάσεις τους, να διασκεδάσουν και τελικά να κερδίσουν ή να χάσουν.

Περισσότερα

Διεθνής Διάκριση των φοιτητών του executive MBA

  • Εμφανίσεις: 1189

Ως αναπόσπαστο τμήμα του μαθήματος της Στρατηγικής με διδάσκοντα τον καθηγητή Βασίλη Παπαδάκη, οι φοιτητές του Executive MBA έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, συμμετέχοντας στο Business Strategy Game, το πιο δημοφιλές διεθνώς παιχνίδι στρατηγικής.

Στα πλαίσια του Strategy Game οι φοιτητές του Executive MBA χωρίζονται σε ομάδες, κάθε μια από τις οποίες αναλαμβάνει τη διοίκηση μιας προσομοιωμένης επιχείρησης. Οι ομάδες ανταγωνίζονται για μια σειρά ετών ώστε να προκύψει η τελική νικήτρια. Τον Δεκέμβριο του 2020 η ομάδα Centum κέρδισε το Strategy Game μεταξύ των φοιτητών του Executive MBA.

Περισσότερα

Σημαντική Διάκριση για το Executive MBA από την έγκυρη λίστα κατάταξης Eduniversal

  • Εμφανίσεις: 1232

Για μια ακόμα φορά το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων Executive MBA προγραμμάτων στη Δ. Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα για το 2021 κατατάχθηκε στην 26η Θέση, κερδίζοντας 4 θέσεις έναντι της προηγούμενης αξιολόγησης και αξιολογούμενο με 4 αστέρια (4*).

Λίγο πιο ψηλά στην κατάταξη, βρίσκονται εμβληματικά Βusiness Schools, όπως το Imperial College London (22η θέση) και το Unv. Catholique de Louvain (24η θέση).

Περισσότερα

Διεθνής Διάκριση των φοιτητών του executive MBA

  • Εμφανίσεις: 1206

Ως αναπόσπαστο τμήμα του μαθήματος της Στρατηγικής με διδάσκοντα τον καθηγητή Βασίλη Παπαδάκη, οι φοιτητές του Executive MBA έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, συμμετέχοντας στο Business Strategy Game, το πιο δημοφιλές διεθνώς παιχνίδι στρατηγικής.

Στα πλαίσια του Strategy Game οι φοιτητές του Executive MBA χωρίζονται σε ομάδες, κάθε μια από τις οποίες αναλαμβάνει τη διοίκηση μιας προσομοιωμένης επιχείρησης. Οι ομάδες ανταγωνίζονται για μια σειρά ετών ώστε να προκύψει η τελική νικήτρια. Τον Δεκέμβριο του 2020 η ομάδα Centrum κέρδισε το Strategy Game μεταξύ των φοιτητών του Executive MBA.

Περισσότερα

To Executive MBA του ΟΠΑ επαναπιστοποιήθηκε από το Association of MBAs (ΑΜΒΑ)

  • Εμφανίσεις: 1239

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA) του ΟΠΑ επαναπιστοποιήθηκε από το Association of MBAs (AMBA), τη διεθνή ανεξάρτητη αρχή για τη μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη διοίκηση επιχειρήσεων. Μετά από εκτενή αξιολόγηση, το Executive MBA έλαβε την πιστοποίηση ως επιβεβαίωση του ότι η διδασκαλία, το πρόγραμμα σπουδών, η ποιότητα του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού και οι υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρονται στους φοιτητές του προγράμματος καλύπτουν τα υψηλότατα κριτήρια που θέτει το AMBA. Για την αξιολόγηση ελήφθη, επίσης, υπόψη η άποψη φοιτητών, αποφοίτων και εργοδοτών.

Για τους φοιτητές του Προγράμματος, η συγκεκριμένη πιστοποίηση εξασφαλίζει διεθνή αναγνωρισιμότητα του πτυχίου τους και επιβεβαιώνει ότι η επένδυσή τους επιστρέφει την καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης.

Για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να εντάξουν στελέχη στο δυναμικό τους, αποδεικνύει την ποιότητα των αποφοίτων του Executive MBA. Αντίστοιχα, οι απόφοιτοι των πιστοποιημένων Προγραμμάτων απολαμβάνουν ένα σύνολο υπηρεσιών που προσφέρονται από το AMBA όπως υποστηρικτικές υπηρεσίες καριέρας, ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με απόφοιτους από τα καλύτερα Προγράμματα ΜΒΑ σε διεθνές επίπεδο και πρόσβαση στα αποτελέσματα των πιο πρόσφατων ερευνών στον χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων.

Το Association of MBAs Ιδρύθηκε το 1967 και είναι ο μόνος φορέας πιστοποίησης ΜΒΑ Προγραμμάτων παγκοσμίως που θέτει τα παγκόσμια κριτήρια για την ποιότητα Προγραμμάτων ΜΒΑ, DBA (Doctor of Business Administration) και MBM (Masters in Business & Management). Μέχρι σήμερα, από τον οργανισμό έχουν πιστοποιηθεί προγράμματα σε 260 πανεπιστήμια σε περισσότερες από 75 χώρες (ποσοστό που αντιστοιχεί στο 2% περίπου των προσφερόμενων προγραμμάτων παγκοσμίως). Το Association of MBAs λειτουργεί ως σημείο σύνδεσης των πιστοποιημένων πανεπιστημίων, των φοιτητών και των αποφοίτων τους με την επιχειρηματική κοινότητα σε όλο τον κόσμο, αφού σε αυτό συμμετέχουν ως μέλη επιχειρήσεις από περισσότερες από 100 χώρες.

Σημαντική διάκριση για το Executive MBA από το Eduniversal

  • Εμφανίσεις: 1831

Σύμφωνα με την έγκυρη λίστα κατάταξης Eduniversal που ανακοινώθηκε στις 16 Ιουλίου 2019, τo Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για άλλη μια χρονιά κατατάχθηκε στην 30 Θέση των Executive MBAs στη Δ. Ευρώπη, αξιολογούμενο με 4 αστέρια (4*).

Λίγο πιο ψηλά στην κατάταξη, βρίσκονται εμβληματικά Βusiness Schools, όπως University of Oxford, Said Business School, (27η θέση), University of Cambridge, Judge School of Business (23η Θέση).  Το Executive MBA αξιολογείται πιο ψηλά στη λίστα κατάταξης από τα Executive MBAs κορυφαίων Business Schools όπως, Imperial College (32η θέση), Cranfield University (37η θέση), Lancaster University Management School (47η θέση), Frankfurt School of Finance and Management (36η θέση) κ.α.

Το Executive MBA φιλοδοξεί να διατηρήσει και να βελτιώνει συνεχώς τη θέση του μεταξύ των προγραμμάτων που απευθύνονται σε διοικητικά στελέχη και να προσφέρει υψηλής στάθμης και διεθνούς αναγνώρισης μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Ελλάδα.

 

The Business Strategy Game - Global Top 100 ranking

  • Εμφανίσεις: 1565

Dear Professor Papadakis,

Congratulations are in order for students in your class who earned a Global Top 100 ranking for their company's BSG performance during the week of 26-Nov-18 through 2-Dec-18.

Industry 26 (Executive MBA Programme)

The co-managers of ACME Corp. (Company A)

Avouris, Dionisis,  Gkounela, Amalia, Stamati-Ntaragianni, Maria, Vardakis, Konstantinos, Voutzoulidis, Konstantinos

earned a Global Top 100 ranking on the following performance criteria: Overall Game-To-Date Score. Their Overall Score of 108.5 tied for the 81st best Overall Score performance of the week, worldwide!

Περισσότερα

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in