Το Executive MBA του ΟΠΑ φιλοξένησε τον ηγέτη του ομίλου ΟΤΕ κο Μιχάλη Τσαμάζ

Συλλόγου Αποφοίτων

Το Executive MBA του ΟΠΑ φιλοξένησε τον ηγέτη του ομίλου ΟΤΕ κο Μιχάλη Τσαμάζ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Σαρόγλειο Μέγαρο, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Executive MBA υποδέχθηκαν τον ηγέτη του μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού ομίλου της χώρας, κύριο  Μιχάλη Τσαμάζ.

Σε μια εμπνευσμένη ομιλία με τίτλο: ‘OTE’s Transformation Journey: From “Managing in Times of National Crisis” to Becoming a Digital Telco’, ο κος Michael Tsamaz περιέγραψε το πώς ο όμιλος όχι μόνο επεβίωσε της κρίσης αλλά και εξήλθε ενισχυμένος αναπτύσσοντας ένα νέο όραμα να μετεξελιχθεί σε ‘ψηφιακή τηλεπικοινωνιακή επιχείρηση’.

Εξήγησε μάλιστα ότι σήμερα ο όμιλος υλοποιεί ένα νέο όραμα για το 2030, το οποίο είναι να μετεξελιχθεί σε ‘Sustainable Digital Service Provider’.

Μετά τη λήξη της ομιλίας του, την οποία παρακολούθησαν η Εκτελεστική Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας κα Deppie Tzimea αλλά και μέλη της διοίκησης του ΟΤΕ, ο κος Τσαμάζ απάντησε με μοναδική αμεσότητα σε ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Για όλους όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, ήταν μια εμπειρία αποκόμισης μαθημάτων οραματικής ηγεσίας και διοίκησης στρατηγικών αλλαγών από τον πιο αναγνωρίσιμο και επιτυχημένο μάνατζερ της χώρας μας.

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in