Επίσκεψη στον ΟΤΕ των φοιτητών του Executive MBA του William and Mary University και του Executive MBA του ΟΠΑ

Νέα & Εκδηλώσεις

Επίσκεψη στον ΟΤΕ των φοιτητών του Executive MBA του William and Mary University και του Executive MBA του ΟΠΑ

Οι φοιτητές του Executive MBA του William and Mary University, φιλοξενούμενοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, επισκέφθηκαν μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ τον ΟΤΕ και συναντήθηκαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κο Τσαμάζ και τα μέλη της ανώτατης διοίκησης του Οργανισμού. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ και η ανώτατη διοικητική ομάδα του Οργανισμού  υποδέχθηκαν τον Πρύτανη και Αντιπρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητές Μπουραντώνη και Παπαδάκη, μαζί με τον καθηγητή του W&M κο Rajiv Kohli και τους 17 φιλοξενούμενους φοιτητές του Executive MBA του William and Mary, ενός κορυφαίου Πανεπιστημιακού ιδρύματος, από το οποίο έχουν αποφοιτήσει, μεταξύ άλλων και τέσσερις πρόεδροι των ΗΠΑ. 

Οι αμερικανοί φοιτητές μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κο Τσαμάζ και την ανώτατη διοικητική ομάδα του ΟΤΕ το πρόγραμμα μετασχηματισμού του Οργανισμού της τελευταίας δεκαετίας. 

Αναλύθηκαν οι προκλήσεις που ο ΟΤΕ αντιμετώπισε καθώς και το όραμα για το μέλλον του οργανισμού. 

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ευχαριστεί θερμά τον κο Τσαμάζ και τα στελέχη του ΟΤΕ, όχι μόνο για τη θερμή υποδοχή και τον χρόνο που διέθεσαν στους φοιτητές των δύο ιδρυμάτων, αλλά και για την ειλικρινή και σε βάθος συζήτηση των προκλήσεων που αντιμετώπισε η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας της χώρας. Αναμφισβήτητα επρόκειτο για ένα μάθημα οραματικής ηγεσίας.

 

Raymond-Cosmote
Raymond-Cosmote
Raymond-ExecMBA

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in