Επίσκεψη στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης των φοιτητών του Executive MBA του William and Mary University και του Executive MBA του ΟΠΑ

Νέα & Εκδηλώσεις

Επίσκεψη στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης των φοιτητών του Executive MBA του William and Mary University και του Executive MBA του ΟΠΑ

Οι φοιτητές του Executive MBA του Πανεπιστημίου William and Mary, φιλοξενούμενοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ, επισκέφθηκαν το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης υποδέχθηκε τον Αντιπρύτανη Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης του ΟΠΑ, καθηγητή Β. Παπαδάκη, τον καθηγητή του W&M κο Rajiv Kohli, καθώς και τους 17 φιλοξενούμενους φοιτητές του Executive MBA του William and Mary, ενός κορυφαίου Πανεπιστημιακού ιδρύματος, από το οποίο έχουν αποφοιτήσει, μεταξύ άλλων και τέσσερις πρόεδροι των ΗΠΑ. 

Οι φοιτητές του αμερικάνικου Πανεπιστημίου μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσίαση του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κου Κυριάκου Πιερρακάκη με θέμα Transforming the Greek State. Ο κος Υπουργός ανέπτυξε το όραμά  του για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους, ανέλυσε τη στρατηγική του για την υλοποίηση αυτού το οράματος και συζήτησε με τους φοιτητές των δύο  ιδρυμάτων τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην προσπάθειά του.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ευχαριστεί θερμά τον κο Πιερρακάκη  για τη θερμή υποδοχή και τον χρόνο που διέθεσε στους φοιτητές των δύο ιδρυμάτων.

 

YED
YED

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in