Ψηφιακή επίσκεψη στο Pfizer Global Center for Digital Innovation στη Θεσσαλονίκη

Νέα & Εκδηλώσεις

Ψηφιακή επίσκεψη στο Pfizer Global Center for Digital Innovation στη Θεσσαλονίκη

Οι φοιτητές του Executive MBA του William and Mary University, φιλοξενούμενοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ επισκέφθηκαν ψηφιακά το Pfizer Global Center for Digital Innovation στη Θεσσαλονίκη (https://centerfordigitalinnovation.pfizer.com/).

To GCDI ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2020, απασχολεί σήμερα περισσότερους από 300 εργαζόμενους και εστιάζει σε καινοτομικά νέα προϊόντα υποστηρίζοντας την ψηφιακή στρατηγική της Pfizer.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη Διοικητική Ομάδα της Pfizer, αποτελούμενη από τους κ.κ. Nico Gariboldi, Senior Director, Anastasia.Matonaki, Senior Project Manager, Iliopoulou, Gelly, HR Manager, Dimitris.Papakonstantinou, Finance Partner.

Τα στελέχη εξήγησαν τους λόγους που η Θεσσαλονίκη επελέγη μεταξύ πολλών ευρωπαϊκών  πόλεων για να στεγάσει το GCDI και επικοινώνησαν το όραμα της Pfizer για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, συζήτησαν με τους φοιτητές τα ισχυρά σημεία και τις προοπτικές του ελληνικού επιστημονικού δυναμικού σε τομείς υψηλής τεχνολογίας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Gariboldi και τα στελέχη της Pfizer, για τον χρόνο που διέθεσαν στους φοιτητές των δύο ιδρυμάτων, αλλά και για την ειλικρινή και σε βάθος συζήτηση των προοπτικών καινοτομίας, και απασχόλησης νέων επιστημόνων στη χώρα μας.

 

Williams-Phizer
Williams-Phizer

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in