Καλή ακαδημαϊκή χρονιά 2022-23! Καλωσόρισμα της 25ης σειράς φοιτητών του Executive MBA.

Νέα & Εκδηλώσεις

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά 2022-23! Καλωσόρισμα της 25ης σειράς φοιτητών του Executive MBA.

Την Παρασκευή 09 Σεπτέμβριου 2022 το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καλωσόρισε τη νέα σειρά φοιτητών του προγράμματος στο νέο κτίριο του ΟΠΑ.

Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό από τον Διευθυντή του Προγράμματος καθηγητή κ. Παπαδάκη ακολούθησε μια σειρά βιωματικών ασκήσεων υπό την καθοδήγηση των Καθηγητριών του ΟΠΑ κ.κ. Νικάνδρου και Καραντινού. Οι φοιτητές χωρίστηκαν σε ομάδες και μοιράστηκαν μαζί μας τις προσδοκίες τους από το πρόγραμμα και το ΟΠΑ καθώς και τους στόχους τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Ακόμα μία χρονιά και μετά από μία επιτυχημένη περίοδο αιτήσεων και αξιολόγησης υποψηφίων, είμαστε υπερήφανοι και για τη νέα σειρά του προγράμματος.»

Μερικά ενδεικτικά στατιστικά που κάνουν τους φοιτητές του προγράμματος να ξεχωρίζουν ανάμεσα από κάθε άλλο μεταπτυχιακό πρόγραμμα απευθυνόμενο σε στελέχη στην Ελλάδα:

  • Ο μέσος όρος ηλικίας των φοιτητών της 25ης σειρά ξεπερνά τα 37 έτη.
  • Σχεδόν το 40% των φοιτητών της σειράς είναι ήδη κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου, κατά κανόνα σε τομείς εκτός οικονομικών/διοίκησης επιχειρήσεων. Ένας από τους νέους φοιτητές μας είναι ήδη κάτοχος διδακτορικού διπλώματος!
  • Επτά από τους νέους φοιτητές μας ηγούνται των δικών τους επιχειρήσεων (περίπου 1 στους 6 φοιτητές του προγράμματος)
  • Σχεδόν το 50% των φοιτητών της νέας σειράς λαμβάνουν χρηματοδότηση από τις εταιρείες τους για να ξεκινήσουν και ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με επιτυχία.

Ευχαριστούμε τους νέους φοιτητές μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόγραμμα και το ΟΠΑ. Πιστεύουμε πως θα ανταποκριθούμε σ’ αυτήν και θα τους προσφέρουμε μια εποικοδομητική διετία σπουδών, η οποία θα συμβάλλει στην καριέρα τους και τη ζωή τους.

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in