Οι δευτεροετείς φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ δοκιμάστηκαν για 25η χρονιά στο Business Strategy Game!

Νέα & Εκδηλώσεις

Οι δευτεροετείς φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ δοκιμάστηκαν για 25η χρονιά στο Business Strategy Game!

Τον Ιανουάριο του 2024 ολοκληρώθηκαν για 25η συνεχή χρονιά οι παρουσιάσεις των αποτελεσμάτων του Business Strategy Game στο Executive MBA του ΟΠΑ. Το ιδιαίτερα απαιτητικό αυτό παιχνίδι στρατηγικής, διαρκεί περίπου 4 μήνες και αποτελεί πλέον θεσμό για το Executive MBA. Διαχειριστής του παιχνιδιού είναι ο Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης και Διευθυντής του Προγράμματος Βασίλης Παπαδάκης.

Στα πλαίσια του Business Strategy Game, οι φοιτητές χωρισμένοι σε ομάδες καλούνται να διοικήσουν μια εικονική επιχείρηση για σειρά ετών, να ανταγωνιστούν με τους συμφοιτητές τους σε ένα πολύ ρεαλιστικό διεθνές επιχειρησιακό περιβάλλον, να επινοήσουν και υλοποιήσουν την κατάλληλη στρατηγική, να μάθουν από τις λανθασμένες και σωστές αποφάσεις τους, να διασκεδάσουν και ιδανικά να κερδίσουν.

Νικήτρια ομάδα του παιχνιδιού ήταν η ILS (I Love Shoes) αποτελούμενη από τις/ τους: Δ. Διαμαντάκης, Σ. Ιακωβάκης, Σ. Κάτση, Π. Παρασκευόπουλος και Γ. Τρογάδας. Όμως, οι τυχεροί της ημέρας ήταν και οι φοιτητές Σπύρος Τσαούσης και Ιωάννα Φλώρου οι οποίοι κέρδισαν τα δωράκια της βασιλόπιττας!

Θερμά συγχαρητήρια στους Νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν!

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in