O OTE φιλοξένησε και πάλι τους φοιτητές του Executive MBA του William and Mary των ΗΠΑ, μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

Νέα & Εκδηλώσεις

O OTE φιλοξένησε και πάλι τους φοιτητές του Executive MBA του William and Mary των ΗΠΑ, μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

Οι φοιτητές του W&M μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ, επισκέφθηκαν τον ΟΤΕ όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον κο Γαβριηλίδη Παναγιώτη, Chief Marketing Officer, τον κο Βήχο Παύλο, Strategy and Business Development Director και τον κο Σαρσέντη Ευρυβιάδη Mergers, Acquisitions and Investor Relations Director.

Τα τρία στελέχη, με τη συμβολή μιας πολυπληθούς ομάδας ανώτατων στελεχών του Ομίλου ΟΤΕ παρουσίασαν το πρόγραμμα μετασχηματισμού του Οργανισμού κατά την τελευταία δεκαπενταετία.

Οι φοιτητές είχαν πραγματοποιήσει σχετική προεργασία διαβάζοντας για τον μετασχηματισμό αυτό σε σχετικό case study του Harvard Business School το οποίο συν δημιούργησε ο Δ.Σ. κύριος Τσαμάζ. Αναλύθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετώπισε ο οργανισμός, και το όραμα του οργανισμού για το μέλλον.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ευχαριστεί θερμά την ηγεσία του ομίλου ΟΤΕ, όχι μόνο για τη θερμή υποδοχή και τον χρόνο που διέθεσαν στους φοιτητές των δύο ιδρυμάτων, αλλά και για την ειλικρινή και σε βάθος συζήτηση των προκλήσεων που αντιμετώπισε η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας της χώρας.

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in