Το 2o έτος του Executive MBA πήγε στο Ναύπλιο με προσκεκλημένο oμιλητή τον τ. Διευθύνοντα Σύμβουλο της Edenred κo Κολοβό

Νέα & Εκδηλώσεις

Το 2o έτος του Executive MBA πήγε στο Ναύπλιο με προσκεκλημένο oμιλητή τον τ. Διευθύνοντα Σύμβουλο της Edenred κo Κολοβό

Οι δευτεροετείς φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ ταξίδεψαν στο Ναύπλιο σε μια εκπαιδευτική εκδρομή με προσκεκλημένο ομιλητή τον τ. Διευθύνοντα Σύμβουλο της Edenred κο Κολοβό. Ήταν μια ιδιαίτερα εποικοδομητική εμπειρία για όλους, καθώς ο κ. Κολοβός μας παρουσίασε την εμπειρία του από το ‘ταξίδι ζωής’ στην Edenred το οποίο διήρκεσε περισσότερες από 2 δεκαετίες. Ο κος Κολοβός με την ειλικρίνειά του καθώς και την άμεση και τεκμηριωμένη απάντηση στα πολλά ερωτήματα που έθεσαν οι φοιτητές του Executive MBA, κέρδισε το ακροατήριο.

Η επίσκεψη έκλεισε με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από την μαθησιακή εμπειρία που προσέφερε το Executive MBA στους φοιτητές του και τις δυνατότητες βελτίωσής της.

Η εκπαιδευτική εκδρομή ήταν μια συγκινητική εμπειρία για εμάς, καθώς αποχαιρετίσαμε μια ομάδα εξαιρετικών στελεχών. Οι τελειόφοιτοί μας, με τη συνεργασία και την καθοδήγηση του διδακτικού προσωπικού, αναπτύσσονται, εξελίσσονται και ενδυναμώνονται, ενώ παράλληλα, με την εμπειρία και τις ικανότητές τους, αλληλοεπιδρούν, ανταλλάσσουν δεξιότητες και στοιχεία που έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα και την κουλτούρα του καθενός. Αυτή η δυναμική καθιστά το Executive MBA μοναδικό.

Ευχαριστούμε κάθε έναν και κάθε μια από τους φοιτητές της 25ης σειράς για την εποικοδομητική συνεργασία και τις μοναδικές εμπειρίες που μας πρόσφεραν!!

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in