Το νέο κέντρο διαλογής της ACS επισκέφθηκαν οι φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

Νέα & Εκδηλώσεις

Το νέο κέντρο διαλογής της ACS επισκέφθηκαν οι φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Διοίκηση Παραγωγής και Διαδικασιών» με τον Επίκουρο Καθηγητή κ. Ζήση Δημήτρη, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, οι φοιτητές του Executive MBA είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το νέο, υπερσύγχρονο κέντρο διαλογής της ACS στην Πέτρου Ράλλη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν θερμό χαιρετισμό από τον κ. Παναγιώτη Κανελλόπουλο, υπεύθυνο του Τμήματος Καινοτομίας της ACS. Ακολούθησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση από την κα Ντέμη Βοσδαγαλή, Διευθύντρια Λειτουργίας και Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, η οποία μοιράστηκε τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία της στον τομέα αυτό.

Η ξενάγηση ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και προκάλεσε πολλές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από τους/ις φοιτητές/τριες του Executive MBA, οι οποίοι/ες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις καινοτόμες διαδικασίες και τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην ACS για την πρόσκληση και ιδιαίτερα στην κα Βοσδαγαλή για τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσε, καθώς και για τη διάθεσή της να απαντήσει λεπτομερώς σε κάθε ερώτηση που τέθηκε. Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία που εμπλούτισε τις γνώσεις και την κατανόηση των φοιτητών για τη διαχείριση παραγωγής και διαδικασιών.

 

ACS
ACS
ACS

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in