Ομάδα Φοιτητών του Executive MBA του ΟΠΑ βραβεύθηκε από το Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και το ΟΠΑ στο διαγωνισμό "Retail Customer Experience Awards".

Νέα & Εκδηλώσεις

Ομάδα Φοιτητών του Executive MBA του ΟΠΑ βραβεύθηκε από το Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και το ΟΠΑ στο διαγωνισμό "Retail Customer Experience Awards".

Ομάδα φοιτητών του Executive MBA οι οποίοι παρακολούθησαν το μάθημα επιλογής "E-commerce", με την ενθάρρυνση της διδάσκουσας Δρ. Κατερίνας Φραϊδάκη, συμμετείχαν στον διαγωνισμό "Retail Customer Experience Awards" στην ενότητα αξιολόγησης ηλεκτρονικών καταστημάτων για το καλύτερο e-shop.

Η απονομή έλαβε χώρα την Τετάρτη 12 Ιουνίου σε μια όμορφη εκδήλωση που οργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υποστηριζόμενη από τον ΕΒΕΑ και την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Την ομάδα που κατέκτησε την πρώτη (1η) θέση, αποτελούσαν οι Ανέστης Βασίλης, Γαλανόπουλος Παναγιώτης, Κιβωτίδη Ναταλία, Παπαμικρουλέας Ιωάννης, Τζουγανάκης Αντώνης και Χανιώτης Παναγιώτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ν. Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χ. Θεοχάρης, ο Πρύτανης του ΟΠΑ καθηγητής κ. Μπουραντώνης (συνδιοργανωτής), ο πρόεδρος του ΕΣΑ κ. Σταύρος Καφούνης (συνδιοργανωτής), ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου κ. Σ. Αναγνωστόπουλος, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Αλ. Σωτηρόπουλος, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, πρόεδροι φορέων και συλλόγων, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, καθώς και πλήθος εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου.

Θερμά συγχαρητήρια για ακόμα μία πετυχημένη ενέργεια από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in