Το Executive MBA του ΟΠΑ Καλωσορίζει τους Φοιτητές της 27ης Σειράς του Προγράμματος

Νέα & Εκδηλώσεις

Το Executive MBA του ΟΠΑ Καλωσορίζει τους Φοιτητές της 27ης Σειράς του Προγράμματος

Το Executive MBA του ΟΠΑ υποδέχθηκε τους νέους φοιτητές του την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024, σε μια εκδήλωση καλωσορίσματος που έλαβε χώρα στο νέο κτίριο του πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό από τον Διευθυντή του Προγράμματος, καθηγητή κ. Παπαδάκη, και ακολούθησαν βιωματικές δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση των Αναπλ. Καθηγητριών κ. Νικάνδρου και κ. Καραντινού. Μέσα από ασκήσεις γνωριμίας, συνεργασίας και έκφρασης, οι φοιτητές μοιράστηκαν τις προσδοκίες, τον ενθουσιασμό και τους στόχους τους.

Το Executive MBA του ΟΠΑ, για άλλη μια χρονιά, αισθάνεται τόσο υπερηφάνεια όσο και ευθύνη απέναντι στους εξαιρετικούς φοιτητές της 27ης σειράς του προγράμματος.

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά βασικά στατιστικά στοιχεία που μας ξεχωρίζουν από άλλα μεταπτυχιακά προγράμματα για εργαζόμενους στην Ελλάδα:

  • Το 50% των φοιτητών της 27ης σειράς κατέχει ήδη μεταπτυχιακό τίτλο, κυρίως σε επιστημονικά πεδία εκτός οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων.
  • Η μέση ηλικία των φοιτητών υπερβαίνει τα 37 έτη.
  • Περίπου το 40% των φοιτητών είναι γυναίκες.
  • Η μέση εργασιακή εμπειρία μετά την απόκτηση του πρώτου πτυχίου είναι άνω των 9 ετών.
  • Περισσότερο από το 1/3 των φοιτητών λαμβάνει χρηματοδότηση από τις εταιρείες τους.
  • Ένα σημαντικό ποσοστό φοιτητών της νέας σειράς παρακολουθεί το πρόγραμμα μετά από παρότρυνση των επιχειρήσεων ή οργανισμών όπου εργάζονται.
  • Περίπου το 80% των φοιτητών κατέχει θέσεις ευθύνης, από διαχείριση ομάδας μέχρι CEO, CFO και CTO.

Ευχαριστούμε τους νέους φοιτητές μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόγραμμα και ευελπιστούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους, προσφέροντάς τους μια παραγωγική διετή εμπειρία σπουδών που θα ενισχύσει την καριέρα και την προσωπική τους ανάπτυξη.

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in