ΔΕΔΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Διδακτικό Προσωπικό

ΔΕΔΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Αναπληρωτής Καθηγητής στη Λογιστική
Διδακτορικό στη Λογιστική από το Πανεπιστήμιο Έσσεξ

Διεύθυνση Γραφείου: Δεριγνύ 12, 6ος όροφος
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 210 8203 453
Προσωπική σελίδα:  Website
Βιογραφικό: CV

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Ο Δεδούλης Εμμανουήλ είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στη Λογιστική στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές στην Λογιστική στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1992-1997). Έλαβε Master στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το Department of Accounting and Finance στο University of Essex (1998). Ολοκλήρωσε το Ph.D. του στη Λογιστική επίσης στο Department of Accounting and Finance στο University of Essex (2004).

Σε ερευνητικό επίπεδο, το ενδιαφέρον του στρέφεται σε θέματα εξέλιξης του θεσμικού πλαισίου του Ελεγκτικού Επαγγέλματος, του Κώδικα Δεοντολογίας και των Λογιστικών και των Ελεγκτικών Προτύπων. Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα διεθνή περιοδικάσυμπεριλαμβανομένων των εξής: “Accounting Organizations and Society”, “Critical Perspectives on Accounting”, “Journal of Business Ethics”, “Journal of Business Research” “European Sport Management Quarterly” και “Accounting Forum”.

Διδάσκει μαθήματα Λογιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιοτικού Ελέγχου του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών, έχει εργαστεί ως μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών συμμετέχοντας στη διενέργεια τακτικών και προαιρετικών ελέγχων δημοσίων και ιδιωτικών οργανισμών (από το 2005 ως 2009) και έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Λογιστικών Βιβλίων του Υπουργείου Οικονομικών και της ομάδας εργασίας για τη σύνταξη του νόμου 4308/2014.

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in