ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διδακτικό Προσωπικό

ANΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αναπληρωτής Καθηγητής

Γραφείο: Δεριγνύ 12, 6ος όροφος
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 210 8203 930
Προσωπική σελίδα:  Website
Βιογραφικό:  CV

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Ο Κωνσταντίνος Ανδρουτσόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 1973. Αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1995. Απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στη Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα από το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Έσσεξ της Αγγλίας το 1996, ενώ το 2003 απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο γνωστικό αντικείμενο "Ανάλυση και Προγραμματισμός Συστημάτων Διανομής και Μεταφορών". Ο κ. Ανδρουτσόπουλος έχει συμμετάσχει σε αρκετά ερευνητικά έργα στον τομέα των μεταφορών ως επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Συστημάτων Μεταφορών και Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΟΠΑ.

Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συμπεριλαμβάνονται η ανάλυση και ο σχεδιασμός συστημάτων διανομής και μεταφορών και ειδικότερα η ανάπτυξη αλγορίθμων επίλυσης προβλημάτων: δρομολόγησης σε δίκτυα με δυναμικά χαρακτηριστικά, σχεδιασμού διαδρομών σε δίκτυα πολύτροπων μεταφορών με πολλαπλά κριτήρια, χωροθέτησης κινητών μονάδων παροχής υπηρεσιών, και πολυκριτηριακής δρομολόγησης οχημάτων με χρονικά παράθυρα. Επιστημονικές του εργασίες έχουν δημοσιευθεί στα ακόλουθα επιστημονικά περιοδικά: Transportation Research part C, IEEE Transactions on Intelligent Transportation Systems, Transportation, European Journal of Operational research, και Operations Research Letters.

 

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in