ΡΕΠΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διδακτικό Προσωπικό

ΡΕΠΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ph.D. στη Διοικητικό Επιστήμη, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Επίκουρος Καθηγητής Διοικητικής Εφοδιαστικών Αλυσίδων

Γραφείο: Τροίας 2, 5ος όροφος, Γραφείο 508
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 210 8203 484
Προσωπική σελίδα:  Website
Βιογραφικό:  CV

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Ο Δρ. Παναγιώτης Ρεπούσης είναι Επίκουρος Καθηγητής (Διοικητική Εφοδιαστικών Αλυσίδων) στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Επισκέπτης Επίκουρος Καθηγητής (Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών) στο Wesley J. Howe School of Technology Management του Stevens Institute of Technology των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Προηγούμενα, είχε διατελέσει Λέκτορας ΠΔ 407/80 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με μεταπτυχιακό στη Μηχανική Συστημάτων και Διεργασιών από το Imperial College του University of London του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή τον Νοέμβριο του 2008 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ειδικότερα, έχει περισσότερες από 20 επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και σε ειδικές επιστημονικές εκδόσεις, και περισσότερες από 40 δημοσιεύσεις σε πρακτικά εθνικών και διεθνών συνεδρίων. Το παραπάνω έργο πραγματεύεται το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προτύπων μαθηματικού προγραμματισμού, μεθόδων βελτιστοποίησης και συστημάτων υποστήριξης αποφάσεων για την επίλυση μεγάλης κλίμακας προβλημάτων δρομολόγησης, χρονοπρογραμματισμού και κατανομής πόρων στον ευρύτερο τομέα των μεταφορών και της εφοδιαστικής διαχείρισης. Μέρος αυτών αναφέρονται επίσης στο σχεδιασμό δικτύων και εφοδιαστικών αλυσίδων, στο προγραμματισμό και διαχείρισή στόλου οχημάτων, και στον προγραμματισμό αποθεμάτων και παραγωγής.

Παράλληλα, έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών (2008-2012), έχει υπάρξει μέλος της οργανωτικής ή/και επιστημονικής επιτροπής σε πολυάριθμα διεθνή και εθνικά συνέδρια, και έχει επιμεληθεί διάφορες επιστημονικές εκδόσεις. Τέλος, έχει πλείστες συμμετοχές σε διεθνή και ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα και προγράμματα ως κύριος ερευνητής και επιστημονικός υπεύθυνος, ενώ παράλληλα έχει εργαστεί ως σύμβουλος σε διάφορες εταιρίες και οργανισμούς της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in