ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διδακτικό Προσωπικό

ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επίκουρος Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βιογραφικό:  CV

Ο Δημήτρης Ζήσης είναι Επίκουρος Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Πριν την εκλογή του στο ΟΠΑ, είχε διατελέσει Επίκουρος Καθηγητής Επιχειρησιακών Διαδικασιών στο Norwich Business School - University of East Anglia, Επισκέπτης Καθηγητής στο Warwick Business School - University of Warwick στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει διδάξει στο Alba Graduate Business School - The American College of Greece και στα Διαδικτυακά Προγράμματα του University of Liverpool. Ως Μεταδιδακτορικός Ερευνητής είχε εργαστεί στο Cranfield School of Management - Cranfield University και στο Bath School of Management - University of Bath.

Είναι πτυχιούχος Μαθηματικός του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχει λάβει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στη Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα με υποτροφία για την επίτευξη εξαιρετικής ακαδημαϊκής επίδοσης από το τμήμα Μαθηματικών του ΕΚΠΑ. Έχει εκπονήσει διδακτορική διατριβή στο ΟΠΑ με αντικείμενο την σχεδίαση μηχανισμών σε εφοδιαστικές αλυσίδες.

Οι επιστημονικές του αναζητήσεις επικεντρώνονται στην ανάλυση, τον σχεδιασμό και την βελτιστοποίηση επιχειρησιακών διαδικασιών, συνδυάζοντας αναλυτικές και υπολογιστικές μεθόδους λύσης που άπτονται της Θεωρίας Παίγνιων και της Επιχειρησιακής Έρευνας. Το ερευνητικό του έργο έχει δημοσιευθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά όπως, μεταξύ άλλων, τα Production and Operations Management, Omega, International Journal of Production Research, Transportation Research Part D: Transport and Environment, European Management Journal. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά έργα που έλαβαν χρηματοδότηση από σημαντικούς οργανισμούς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρώπη και την Κίνα.

 

 

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in