Strategy Game - Comments

Strategy Game - Comments

Επιλεγμένα Σχόλια συμμετεχόντων στο Business Strategy Game

Ανεπανάληπτη εμπειρία! Πραγματικά θα ήθελα να μου δοθεί μια ευκαιρία να το παίξω ξανά.
Ήξερα ότι θα είναι αρκετά χρήσιμο να συμμετέχω στο Strategy Game. Ποτέ δεν περίμενα όμως ότι θα είναι τόσο συγκλονιστική και διασκεδαστική εμπειρία!
Συνδυασμός γνώσεων, επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων, σκέψης και ομαδικής δουλειάς. Συναρπαστικό βίωμα!
Καταπληκτική Εμπειρία ! Έχεις όλη την εικόνα της εταιρείας μπροστά σου, παράλληλα με τον ανταγωνισμό. Μαθαίνεις να προσέχεις με λεπτομέρεια τις κινήσεις των άλλων και να προσαρμόζεις τις αποφάσεις σου. Απαιτεί οργανωμένη σκέψη αλλά και ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι το περιβάλλον που δραστηριοποιείσαι και να προβλέπεις το μέλλον.
Το Strategy Game ήταν για εμένα μια αξέχαστη εμπειρία. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να τεστάρω τον εαυτό μου αλλά και τους φίλους μου και συμπαίκτες μου στην ίδια ομάδα. Πολλές φορές έμεινα έκπληκτος τόσο από τη συμπεριφορά τη δική μου όσο και τη δική τους.
Το Strategy Game δεν με βοήθησε απλά να παίρνω καλύτερες αποφάσεις και να εφαρμόζω τις γνώσεις που αποκόμισα από τα άλλα μαθήματα του Executive MBA. Πάνω απ όλα ήταν μια ανεπανάληπτη άσκηση αυτογνωσίας.
Το Strategy Game ήταν για εμένα ένα μικρό σόκ. Ως διευθυντής πωλήσεων εκείνο που ξέρω πολύ καλά είναι να μεγιστοποιώ τις πωλήσεις. Μέσα από το Business Strategy Game κατανόησα ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Η ομάδα μου ήταν με συνέπεια η πρώτη σε μερίδια αγοράς και πωλήσεις αλλά κατατασσόταν μεταξύ των τελευταίων σε συνολική απόδοση. Βελτιώσαμε σημαντικά την κατάταξή μας όταν αποφασίσαμε να ακούσουμε τον Οικονομικό της ομάδας και να δώσουμε έμφαση και σε θέματα κερδοφορίας και όχι μόνο σε όγκους πωλήσεων.
Το Strategy Game είναι μια από τις εμπειρίες που έζησα στη διάρκεια του Executive MBA και θα μου μείνουν αξέχαστες. Εμπειρία αξέχαστη γιατί δαπάνησα περισσότερο χρόνο απ ότι σε οποιοδήποτε άλλο μάθημα του ΜΒΑ. Αξέχαστη γιατί αφιέρωσα περισσότερα από επτά Σαββατοκύριακα από το ήδη επιβαρημένο πρόγραμμά μου. Πάνω απ όλα όμως θα μου μείνει αξέχαστη γιατί είχα την ευκαιρία να μάθω στην πράξη μια σειρά από διδάγματα που θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μου και θα καθοδηγούν τις μελλοντικές μου αποφάσεις.
Όταν ξεκίνησα να παίζω το strategy game βασικά με ενδιέφερε να πάω καλά για να κερδίσω τους βαθμούς και να περάσω το μάθημα της Στρατηγικής. Στην πορεία ανακάλυψα ότι πωρώθηκα τόσο πολύ, αλλά και μάθαινα τόσα πολλά πράγματα ώστε η βαθμοθηρία ήταν το τελευταίο που με απασχολούσε.

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in